Dayanılabılen geyıkler Cerenin sana selami var? Hangi CerenICODEin? Tencerenin Bir adam kendini surekli kanalizasyona atiyormus neden? Kendini bi bok saniyormus Ben her seyi dusunurum aramak ki ben tefalim En hizli sayi hangisidir? 10 Niye? Onun arabasi var Cok iyi gobek atan kazana ne denir? Iyi oynayan kazansin Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta Tıraş Bıçağı SEN SOR ben soyleyim Tem otoyoluna muz duserse ne olur? Yanıt temmuz RidvanICODEin bi buyugu nedir? Ridtwo Yerin kulagi war benim de kulagim warben yer miyim ? hayir yemem Kaptan kemal konusuyor kaptan kemal konusuyor cikarin beni bu kaptan Size deniz anasi taklidi yapayim mi? Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim Allah bana Yuru Ya Kulumdedi Arabayi sattim Bir adam colde kalmis ve cayi cok severmis,cay bulmus icmemis neden? Cunku Ulkersiz bir cay saati dusunulemez Volkswagen Passat, sahsi oynama Ben Aydan SenerBende Dunyadan Ali Tukenmez kaleminin yayini versene Napican? Plato lezzet testi Bana yamuk yapma! Fakat kare,cember falan yapabilirsin Bi adam karisini dovuyormus,kapi calmis karisini dovmeye birakmis niçin? Esek sudan gelmis Tomi`nin annesi kimdir? Vücut Yapısı Bebegin tekine TIR carpmis fakat olmemis, niçin? Bezi bariyerliymis Bol keseden atmis, bakımlı keseden esek dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt :d050: D050 :d050:dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt :d050: D050 :d050:dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt :d050: D050 :d050:dayanilabilengeyikler5c563a8d85851gifalt :d050: D050 :d050: