Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

davetiyeee

davetiyeee
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
davetiyeee 1548453966 1548453966 davetiyeee5c4b8850b178fdavetiyeee5c4b8850b178f davetiyeee5c4b8850b178f Giresun'da evlenen doktor ile reprezant (hap tanıtım elemanı), ilaç kutusu ve içindeki prospektüs (ilaç rehberi) şeklinde hazırladıkları davetiye ile konuklarını düğünlerine çağırdı Damat Dr Bekir Özyılmaz, nikah davetiyesi ile nişanlısının ilgilendiğini, hazırlanan davetiyeyi gördüğünde büyük şaşkınlık yaşadığını belirtti Özyılmaz, şunları söyledi: “genel olarak davetiyenin alışılmış olacağını düşünüyordum Davetiye bana ulaştığında şaşırıp kaldım Çünkü önümde bir hap kutusu duruyordu Davetiyeleri dağıtmaya başladığımda herkes şaşma içine girdi Gördüklerim tepkilerini yüzüme, göremediklerim ise telefon açarak, 'Hocam bu ne? Nereden aklınıza geldi?' diye dile getirdiler Özyılmaz, birçok arkadaşının davetiyeyi hatıra olarak saklamaya karar verdiğini, bazı bekar arkadaşlarının ise aynı şekilde davetiye hazırlamaya karar verdiğini açıklama ederek, “Ben de bu davetiyeden büyük keyif aldım dedi Reprezant Eren ise ayrı bir şeyler yapmayı sevdiğini, düğün davetiyesi hazırlanırken bunu ortaya koymaya çalıştığını açıklama ederek, “Bu konuda bir süre internette araştırma yaptım Arkasında bununla beraber meslektaşım olan Sema Balcı'yı aradım Nişanlım ile mesleğimizi anlatan bu davetiyeye hazırladık Davetiyenin tasarımı ve metni en ince ayrıntısına kadar arkadaşıma aittir Acilen gelen tepkilere birlikte gülüyoruz diye konuştu Nikah davetiyesi Bir ilaç kutusu görümünde hazırlanan davetiyenin dış yüzeyinde çiftlerin isimleri ile birlikte, “izaç (50 miligram sevgi, 50 miligram hürmet), asistan maddeler (aşk, sevinç, saadet, dostluk, bağlılık, dürüstlük gibi yazılar bulunuyor Prospektüsün, “Farmakodinamik Özellikler bölümünde ise şunlar yer alıyor: “Tesir mekanizması: Dr Bekir Özyılmaz, Hatay'ın sevimli bir ortamında Elisar Eren'i fark etti Aşık oldu Kuvvetli bir sevgi yumağına sahip olan Dr Bekir Özyılmaz, aşkını sevgisini itiraf etti Dr Bekir Özyılmaz’da oluşan sevgi, 24 saat kendisinde kan basıncını artırdı Günlerce kan basıncı düşmedi Ne zamanki Elisar Eren teklifi kabul etti, işte o zaman Dr Bekir Özyılmaz'da tansiyon düştü Şimdi Dr Bekir Özyılmaz'ın tansiyon olması gereken düzeyde, alışılagelmiş seyrinde Prespektüste hem, evlilikle ilgili paylaşımlar, müşterek anlama ve diyaloğun dile getirildiği “endikasyonlar ile evliliğe hazırlanmış olmayanlara, reel sevgiyi bulamamışlara, aşkı hissetmemişlere, saygı ortamı oluşturamamış çiftlere yönelik “kontrendikasyanlar başlıklı bölümler yer alıyor  

858,505Konular
982,679Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt