Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Daum: Görevime devam ediyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Daum, Aziz Yıldırım'la görüştükten sonra görevine yarından itibaren devam edeceğini söyledi

İstanbul'a dün gece gelen Alman teknik adam, durumunun netleşmesi için sarılacivertli yöneticilerle görüşmelere başladı

Geçen sezon takımını Turkcell Süper Lig'de ikinci yapan ve şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Daum ile yapılan görüşmenin ardından Alman teknik adam yaptığı açıklamada, yarından itibaren görevine devam edeceğini söyledi

Daum, gazetecilere yalnızca kendi söylediklerini yazmasını önerirken, son günlerde basında çıkan haberlerin güzel olmadığını açıklama etti

DAUM: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Christoph Daum toplantıdan daha sonra yaptığı açıklamada Yarın saat 9:00'dan sonra görevime devam ediyorum Benim çalışmalarımla ilgili durumları yarın kulübe ileteceğim Önümüzdeki iki sene da Fenerbahçe'de teknik direktör olarak çalışacağımı düşünüyorum Benim düşüncem Fenerbahçe'nin başarısı için her türlü katkıda bulunacağım İyi bir görüşme oldu Kayda Değer olan Fenerbahçe'nin geleceğidir Son günlerde çıkan bütün spekülasyonlar umarım biter Önümüzdeki günlerde bir izah etme yapacapımifadesini kullandı

SERGEN YALÇIN: İYİ BİR KARAR DEĞIL

NTV SPOR yayınına katılan Sergen Yalçın bu kararın tazminat problemi nedeniyle alındığını ve hatalı bir karar olduğunu söyledi Yalçın Daum'un başarılı olacağını düşünmediğini sözlerine ekledi

Fenerbahçe Kulübü'nün bu buluşma sonrası bir açıklama yapması bekleniyor Açıklama ve gelişmeler an be lahza burada olacak *

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt