Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Darkorbit KBOT GG.

Darkorbit KBOT GG.
0
115

Similar threads

Darkorbit 5 Tasarım Wp ' si ve Kbot 5 79 Kullanım : 1 : Wp açıyoruz 2 : Proxy Pc diyoruz 3 : PPC tıklıyoruz 4 : Sciript diyoruz 5 : Hangi tasarımı istiyosak ona tıklıyoz ve sağdaki porta 80 yazıyoz 6 : Darkorbite giriyoz 7 : Oyuna gir ve güçlü gör kendini SaygıLaR
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar malesef darkorbit oyununda alınteri diye birşey bırakmadılar bu bot sayesinde otomatik kutu ve yaratık kesme vs arkadaşlar bilindiği gibi bot kullananlar darkorbit adminleri tarafından ıp taramasından tespit ediliyor ve bot kullanırken ıp numaranızı gizleyecek yöntem keşfedildi %100...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İyi günler arkadaşlar öncelikle size bu haçk'ı neden paylaştığımı söyleyeyim ben darkorbitte zaten çarları bota bırakıyorum dier arkadaşları paralar verim bu botu alıyorlardı bende paranız boşa gitmesin die paylaştım EVET şimdi hilenin açıklamasını yapayım burada öncelikle eski Ibot unuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Darkorbit rütbemi nasıl yükseltirim Rütbe çoğu şeye tarafından otomatik hesaplanır Rütbenizi arttırmak için ilk olarak haysiyet, deneyim puanı, canavar ve düşman gemisi öldürme sayısını arttırmanız gerekmektedir Rütbeler emin bir sınırlamadadır Yani birinin rütbesi arttığında diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Günümüzde giderek artan rekabetçi oyunlar ile birlikte oyuncu mouseları büyük önem kazandı. Özellikle FPS oyunlarında büyük önemi olan mouselar, markaya göre oldukça pahalı fiyatlara satılabiliyor Biz Türk oyuncular, fiyat/performans ürünlere yoğunlaşarak en iyi tercihi yapmaya çalışıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt