Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dansöz Sibel Barış'ın Külkedisi Masalı!

Dansöz Sibel Barış'ın Külkedisi Masalı!
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Dansöz Sibel Barış'ın Külkedisi Masalı! sibel uzlaştırma dansöz sibel uzlaşma, hayatı, külkedisi masalı, hikayesi, başından geçenler, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548656833 1548656833 dansozsibelbarisinkulkedisimasali5c4ea0c5cdbfddansozsibelbarisinkulkedisimasali5c4ea0c5cdbfd dansozsibelbarisinkulkedisimasali5c4ea0c5cdbfd 1548656833 1548656833 dansozsibelbarisinkulkedisimasali5c4ea0c5d5b10dansozsibelbarisinkulkedisimasali5c4ea0c5d5b10 dansozsibelbarisinkulkedisimasali5c4ea0c5d5b10 Sevgili melekler, İnsanın başına herşey gelebiliyorMasal da desek sahiden külkedisi hikayeleri fazla artı var melekler! Bu masallara en iyi örneklerden biri de bir zamanların dansözü Sibel Uzlaşma! Sibel Uzlaşma 15 yaşında evden kaçıp dansöz oldu Hakan Balkaner’le evlenip ‘varlıklı’ hayatı yaşamaya başladı Ama eşi odasında sekreterinin eski kocası göre öldürüldü Tekrar dansöz oldu Oysa baht yüzüne bir kez daha güldü Üç ay önce bir armatörle evlendi ve Yoksul bir ailenin kızıyken 15 yaşında evden kaçıp oryantal olan Sibel Uzlaşma’ın hayatı işadamı Hakan Balkaner’le yaptığı evlilikle değişti Zengin bir aileye gelin giden ve bu evlilikten dahası kızı olan Barış’ın bu mutluluğu eşi Hakan Balkaner’in 2003 yılında holding binasındaki odasında sekreterinin eski kocası kadar pompalı tüfekle öldürülmesiyle son buldu Bu acı olaydan sonra uzun vakit kendine gelemeyen kızıyla birlikte tek başına ayakta kalma mücadelesi veren Barış bütün bunların üstüne bir de Balkaner Ailesi’nin sahibi olduğu Yurtbank’ın tasfiyesi sonrası gelen hacizlerden nasibini almış, borçlarla boğuştu O dönem yaptığı röportajlarda “Kızım burslu okuyor olmasa onu okula gönderecek param bile değil diyen Sibel Barış geçinebilmek için bıraktığı dansözlüğe geri dönmek zorunda kaldı Bu koşul en fazla da kızı Pelin’i rahatsız etmiş ‘oryantal annenin kızı’ sözleri yüzünden sık sık mektep değiştirdi Öyküsü o dönem ‘yarım kalan bir külkedisi masalı’na benzetilen Sibel Uzlaşma’ın talihi yıllar sonra bir kez daha döndü 3 ay önce armatör Erkan Selah ile düğün masasına oturan Sibel Barış’ın yüzü tıpkı eski günlerdeki gibi tekrar gülmeye başladı Hayatı aniden tamamen değişen Sibel Barış Bodrum’da 52 metre uzunluğunda 8 milyon euro (takriben 19 milyon TL) değerindeki Sea Star isimli teknesinde tatilin tadını çıkarıyor ara sıra meşhur isimleri de teknesinde misafir eden Uzlaşma’ın önceki günkü konukları Seda Sayan, Tanyeli ve genç oryantal Didem’di Ünlü oryantalin misafirlerine 5 şahsiyet tekne çalışanı hizmet etti 4 tartı gemisi bulunan Erkan Selah aynı zamanda Tuzla’daki Selah Tersanesi’nin de sahibi Bodrum’daki Onikon isimli butik otelin yanı sıra Gümgüm Kabere de Selah’a ait “Yoksul bir ailenin kızıydım 6 yaşında aileme desteklemek için pazarda çorap, şişe ve gazete kağıdı satıyordum Annem beni ilkokul 4’e giderken kaçırıp İstanbul’a getirdi Dansöz olmaya karar verdim Daha Sonra Hakan çıktı karşıma Öldürüldü Kabus batmış günler geçirdim Hakan’dan sonradan beni hayata bağlayan birey Erkan oldu Kendimi prensesler gibi hissediyorum Eşim bir dediğimi iki etmiyor  

858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt