Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

danimarkanın ayıbına karsı tepki

danimarkanın ayıbına karsı tepki

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaslar danımarkanın Peygamberımıze karsı yaptıgı ayıba tepkı gostermek ıcın yarın Caglayan meydanı'nda miting duzenlenecektırTum arkadasları beklerız
19 subat Pazar gunu Saat 12:00 de

Herkesı beklerız arkadaslar

Similar threads

ben 18 yasında bı erkegm Arkadaslar 3 haftalık bır ılıskıdeym lakin kız arkdasm çevresı arkdas cevresı iyi oldukca fakat guvenıyorum bunda sorun yok sadece netten tanıstmıs oldugu daha öncelerı konustugu (net üzerinden) br cockla samimiymiş ama delıkanlı ve kardesım gıbıdır dıyor şu var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Kurtulus Savasında Yapılan Kongre ve Toplantılar Nelerdir ? Ataturkun Yaptıgı Toplantılar * 19 Mayıs 1919: Mustafa Kemal'in Samsun'a cıkması * 23 Temmuz 1919: Erzurum Kongresi * 4 Eylul 1919: Sivas Kongresi * 11 Eylul 1919: Mustafa Kemal'in Anadolu ve Rumeli Mudafaai Hukuk Cemiyeti Heyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
İstanbul Acık Bufe mekanları İstanbulda brunch mekanları İstanbulda nerede kahvaltı yapılır ARKA BAHCE brunch Kahvaltı Erik, ayva, hanimeli ve sarmaşıklar arasında Pazar gunleri 10:0015:00 saatleri arasinda acık bufe brunch veriliyor Erik, ayva,hanimeli ve sarmaşıklar arasındaki bahcede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Denizli imageskutludogumhaftasietkinlikleri5ad22a8384d28 Urfa Kutlu Doğum nedeniyle duzenlenen etkinliklere Anadolu Genclik Dergisi Bozova Temsilciliği de Peygamberimize Sevgi Gecesiduzenleyerek katılıyor Programımıza Anadolu Genclik Derneği Genel Başkanı İlyas TONGUC de teşrif...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Trabzonspor ’la 104 Randevu Galatasaray ile Trabzonspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı ’nda yapacakları maçla birlikte 104 defa aleyhinde karşıya gelecek Galatasaray, Trabzonspor ’la oynadığı 103 karşılaşmanın 47'sinden şampiyon ayrılırken , 33 karşılaşmadan sevinen taraf Trabzonspor oldu 23...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt