Dana Rosto Tanımı İçin Gereçler
- ️4 dilim dana biftek
- ️2 yemek kaşığı yağ
- ️4 minik patates
- ️2 adet havuç
- ️2 yemek kaşığı tereyağı
- ️1 yemek kaşığı domates salçası
- ️Yarım yemek kaşığı kırmızı biber posası
- ️1 adet soğan
- ️3 diş sarımsak
- ️500 ml sığır suyu
- ️2 yemek kaşığı mısır nişastası
- ️ 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
Dana Rosto Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Eti bir tavada kızartın.
- Sıvıyağı ve tereyağını tıpkı tavada eritin ve soğanı ve sarımsağı tavaya ekleyin.
- Minik patatesleri ve havuçluda katıp bir arada kızartın.
- Kırmızı biber salçasını ve domates salçasını ek edin.
- Et suyunu nişasta ile karıştırın ve tavaya ekleyin.
- Biftekleri sosun içine koyup 1 saat kısık ateşte kaynatın.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.