
Dana Kemikli Haşlama Yemeği Tanımı İçin Gereçler
- 5-6 adet dana kemik
- 1 adet soğan
- 4 adet orta uzunluk patates
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet kırmızı kapya biber
- 1 diş sarImsak
- Toz pul biber
- Karabiber
- Tuz
Dana Kemikli Haşlama Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle kemiklerimizi yumuşacık etler dağılana kadar haşlıyoruz.
- Etlerimiz haşlandıktan sonra soğanımızı biberlerimizi sarımsağımızı atıyoruz.
- Daha sonra patateslerimizi tuz ve baharatlarımızı ekliyoruz.
- Aslında kemik suyuna bir yemek yapacağımız için tadının makûs olma üzere bir talihi yok e olağan eklediğimiz malzemelerimizde buna çok yakıştığı için ortaya esnaf lokantası yöntemi bir yemek çıkıyor.
- Yalnızca suyuna ekmek banıp yemek bile bana yetiyor derim evdekiler bayılıyor hemde çok sağlıklı. Şimdiden afiyet olsun
.