Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Damat Bohcasına Neler Konur

Damat Bohcasına Neler Konur
0
167

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Damat Nişan Bohcasına Neler Koyulur

Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohcasına neler koyulur hemen sizlere bildiğim kadarını ekliyorum tabi bu yorelere adetlere gore değişebiliyor ama genelde damat bohcasında bulunması gerekenleri şoyle sıralıyabiliriz
Damada ic camaşırı takımı, corap, 3 adet 3 renk ic camaşırı 3 er tane den 2 ayrı model, havlu, seccade, tespihlik, ayakkabı, terlik, ayakkabı ve terlik torbası, nişanda ya da nikahta bir takım elbise ve elbise torbası bohcayla bir ornek takım, tıraş takımı elektrikli, parfumu, deodorantı, kolonyası, yazlık ve kışlık pijama takımı, ropdoşambır yani sabahlığı kışlığı ve yazlığı, suveter ya da hırka, kemeri, cuzdanı, anahtarlığına kadar koyabilirsiniz daha fazlası size kalmış kolay gelsin

imagesdamatbohcasinanelerkonur5adfb382e4ccb

imagesdamatbohcasinanelerkonur5adfb38410519

Similar threads

Damat Bohcasında Neler Olmalı Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohcasına neler koyulur hemen sizlere bildiğim kadarını ekliyorum tabi bu yorelere adetlere gore değişebiliyor ama genelde damat bohcasında bulunması gerekenleri şoyle sıralıyabiliriz Damada ic camaşırı takımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Damat Bohcasında Olması Gerekenler Neler Damat bohcasında bulunması gerekenleri kısaca paylaşıyoruz Gelin adaylarının Annelerini daha cok ilgilendiren bu konu yorelere yaşanılan şehirlerin orf ve adetlerine gore değişebiliyor benim bildiğim kadarıyla sizlere bir Damat Bocası İcersinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Gelin adaylarının Annelerini daha cok ilgilendiren bu konu yorelere yaşanılan şehirlerin rf adetlerine gore değişebiliyor ben bildiğim kadarıyla sizlere bir Damat Bocası İcersinde neler bulunur Damat Bohcası İcinde Neler Olmalı Damat Bohcası icinde bulunması gerekenler Camaşırı takımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
274
Güvey Nişan Bohçasına Neler Koyulur Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur anında sizlere bildiğim kadarını ekliyorum ast bu yörelere adetlere göre değişebiliyor fakat çoğunlukla damat bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz Damada iç çamaşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Güvey Bohçasında Neler Olmalı Gelin adayları ve gelin Anneleri dikkat damat bohçasına neler koyulur derhal sizlere bildiğim kadarını ekliyorum bağlı bu yörelere adetlere tarafından değişebiliyor fakat genelde güvey bohçasında bulunması gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz Damada iç çamaşırı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,536Konular
981,821Mesajlar
32,321Kullanıcılar
kemall63Son üye
Üst Alt