Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

damardan girecek damar sözler

damardan girecek damar sözler
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
damardan girecek damar sözler sen piyon ben şah oyun bittiğinde şah ve piyon benzer kutuya girer damardan girecek damar sözler sözleri damardan giren sözler *Halk Müziği tanıdım yıldızlar gibiydi tümü parlıyordu ben seni güneşi seçtim bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim *Benim İçin Hayatta 2 şey önemlidir biri sen diğeri özgürlüğüm özgürlüğüm için canımdan senin için özgürlüğümü feda ederim *Yürü hür maviligin gittigi son hadde değin, insan bu alemde hayal ettigi müddetce yasar *ben seninle toğrağa girerim diyenleri çok gördüm ben öyle diyenleri toğrağa her zaman yanlız göndüm *bir daha görmek şans değilse birbirimizi,Biçare mahşer gününü bekle sabırla,Benide istediğin vakit hatırla *neden yagıyosun yagmur nelerı ıslatmak ıstıyosun cadde nemli sokak ıslak ıstıyorsan gozlerımı sıltmak nafıle onlar zaten nemli *aşk bittiğinde arkadaş kalalım derler güle diğer ad versen değişik kokar mı? *Bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım *Sen sevildiğini göremeyecek kadar KÖR sevemeyecek dek NANKÖRSÜN!!! *Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya girer *BENIM GIZLI EDEMEDIGIM YERDE KİMSE ISTIRAT EDEMEZ *AYYAŞA SORMUŞLAR NIÇIN İÇKİYİ BIRAKTIN DİYEDEMİŞ SEREFİNE İÇİLECEK AŞK YOK SATI işten geçti dediler… *eskıden karanlıktan korkar yağmurdan ürperirdim şu anda karanlıklar sırdaşım yağmurlar göz yaşım oldu *biz ölmeyi şimdiden göze aldık da yanımızda kımlerı göturcez onu dusunuyoruz *SERSERİLER SEVMEYİ BİLMEZ DERDİNİZ;ULAN LER SEVMEYİ KİMDEN ÖĞRENDİNİZ??? *A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a değin saymaK we onu oLduğu Yerde Hatırlamamak! *ben sön sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur senin gibi lere kahpeler çokturrr *Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir Fakat Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir! *SeN BeNiM PiYoNuMsUn BeNsE ŞaH,BeN SeNi KaYbEdErSeM Maksimum iKi pUaNıM GiDeR SeN BeNi KaYbEdErSeN OyUn BiTeR! *Medeniyet dediğin açtırmak ise bedeni,Afrikadaki bedevi senden daha medeni * En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar * Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Fakat Sende Biliyorsun Fakat Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Yaşam Var *lerin ce yaşadığı bu dünyada ce yaşıosun,adiliğine boncuk takda nazar değmesin *Hayat düşündüğün kadar hoş,gördüğün gibi tatlı değildirGerçekler bir gün gözünün önüne geldiğinde,pembenin kara sevdanın yara,arkadaşlığın ise palavra olduğunu anlarsın! *Düşmek Ayıp Değil Yeterki Kalkmasını Bil, Çabuk Ol Ve Şu Gözyaşını Sil *Gecici Tutku Değil Adalet €dene Nefes OLurum!  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt