Dağhan hastalığını anlattı Dağhan hastalığını anlattı, kavak yelleri efe, dağhan kimdir, resimleri hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlarAcayip bir durum melekler Sendrom ve dizi ayrılığı da diyebiliriz şayet buna 1548661730 1548661730 daghanhastaliginianlatti5c4eb3e6e072adaghanhastaliginianlatti5c4eb3e6e072a daghanhastaliginianlatti5c4eb3e6e072a Kavak Yelleri'nin Efe'si Dağhan Külegeç, Saba Tümer'le Bu Gece Programına konuk oldu Üç hafta önce sıhhat sorunları nedeniyle diziden ayrılan Külegeç, veda öncesi çekilen son sahnesinde zorlandığını anlattı Dağhan Külegeç O sahnede sahiden için için ağladım, annem babam izleyemedidedi Hastane sahnesinin çekildiği dönemde doğrusu hasta olduğunu ve kuvvet bir dönem geçirdiğini anlatan oyuncu Efe ve Dağhan aniden iç içe girdi ve kendimi tutamadımdedi Dağhan Külegeç diziden ayrılmasına neden olan hastalığını ise, Burnout (Takatsizlik) sendromu yaşıyormuşum, kafa ve beyin olarak bitmişimBir fille savaşıyorsunuz ve o fil sizi her zaman eziyor Kafam kesintisiz bir uğraş halinde, bir odayı temizlemek istiyorsanız nekadar pis olduğunun farkına varmanız lüzumlu, yani bütün köşe dip ortaya çıkarmanız lazım ama ondan sonra bir temizleme yapabilesinizsözleriyle anlattı Dağhan Külegeç Saba Tümer'in nasıl çare oldun, psikologa gittin misorusuna ise Psikologa gitmedim de büyücüye gittim, alternatif tıp uzmanına gittim bana fazla faydası dokunduKlasik anlamda baktığınız süre bildiğiniz efsuncu Kuantum terapisi yaptı bana ve geldi 2,5 aydır yeni doğmuş gibiyim Bundan 2,5 ay önce beni göresen bırak programına davetli almayı kanal binasından içeri sokmazdındiyerek yanıt verdi Burnout Sendromu Nedir Dermansızlık sendromu, kişiyi bedensel ve ruhsal olarak zorlayan bir etkene uzun süre maruz kalması sonrası ortaya meydana çıkan tükenme halidir Takatsizlik sendromu, özellikle iş stresinin yoğun olduğu ve meslek yükünün kesintisiz yüksek olduğu yerlerde çalışanlarda almak üzere günümüzde oldukça yaygın görülen bir sendromdur Tükenmişlik sendromunu ortaya çıkış nedeni kimsesiz meslek yerindeki şartlar değildir Iş yeri koşulları kadar çalışanlara ait özellikler de tükenmilik sendromunun ortaya çıkmasını etkilemektedir Bitkinlik sendromu, “kendisinden, yaşamdan ve diğer insanlardan beklentileri yüksek olan, “insanları önemseyen, onların beklentilerinigereksinimlerini karşılamaya çalışan, “insanlara değerinde veren, “işini en iyi biçimde yapmaya çalışan, “yaşamda yüksek hedefleri ve yüksek idealleri olan, “yaptığı işe gelir getiren bir faaliyet olması yanına diğer anlamlar da yükleyen, “yaşadığı her sorunda kendini suçlamaya ve kendini negatif değerlendirmeye eğilimli, “yetersizlik duygularına sahip, “zahmetsizce moral bozukluğu yaşamış kişilerde daha çok görülmektedir Ayrıca kişinin meslek yaşamı, aile yaşamı ve sosyal hayat gibi aniden çok alanda gerginlik yaşatan olayla aleyhinde karşıya kalması ve stres yaşamaya yatkın bir karakter yapısına sahip olması da dermansızlık sendromunun ortaya çıkmasını kolaylaştırmaktadır id Alıntı: (özgürlük kelebek)