Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dağarcıkta Bir Şey Kalmamak Deyiminin Anlamı

Dağarcıkta Bir Şey Kalmamak Deyiminin Anlamı
0
148

Similar threads

Ahı Yerde Kalmamak Deyiminin Anlamı Ahı Yerde Kalmamak Deyimi ve Anlamı Ahı Yerde Kalmamak Deyimi ne Demekdir Ahı Yerde Kalmamak Deyimi Ahı Yerde Kalmamak Deyiminin Anlamı Ahı Yerde kalmamak,deyimi,anlamı,acıklaması,nedir,ne ,demektir, Yaptığı ilenme (beddua) er gec etkisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Can Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir Can Kalmamak Deyiminin Sozluk Anlamı Can kalmamak Gucu, kuvveti kesilmek; bitkin bir duruma duşmek Ornek: Daha fazla yuruyemeyeceğim, can kalmadı bende cok yoruldum siz gidedurun ben size yetişirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Altında Kalmamak ne demek Altında Kalmamak deyiminin acıklaması Altında Kalmamak anlamı 1 Bir şeyi karşılıksız bırakmamak Onun bana yaptığı iyiliğin altında kalır mıyım? 2 Bir şeyin ustesinden gelmek Bana verdiği işin altında kalmayacağım
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Beti Bereketi Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir Beti Bereketi Kalmamak Deyiminin Anlamı Ve Acıklaması Bolluğun, verimliliğin kalmaması, sona ermesi Yanımıza geldiği gunden beri evin beti bereketi kalmadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Aşağı Kalmamak ne demek Aşağı Kalmamak Anlamı Aşağı Kalmamak Deyiminin Anlamı birinden veya bir şeyden aşağı kalmamak herhangi bir nitelik bakımından geri olmamak ornek: Hamam alayı da yine şatafat ve masraf cihetinden bundan aşağı kalmazmış O C Kaygılı
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt