Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ahı Yerde Kalmamak Deyiminin Anlamı
Ahı Yerde Kalmamak Deyimi ve Anlamı
Ahı Yerde Kalmamak Deyimi ne Demekdir
Ahı Yerde Kalmamak Deyimi
Ahı Yerde Kalmamak Deyiminin Anlamı
Ahı Yerde kalmamak,deyimi,anlamı,acıklaması,nedir,ne ,demektir,
Yaptığı ilenme (beddua) er gec etkisini...
Can Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir
Can Kalmamak Deyiminin Sozluk Anlamı
Can kalmamak Gucu, kuvveti kesilmek; bitkin bir duruma duşmek
Ornek: Daha fazla yuruyemeyeceğim, can kalmadı bende cok yoruldum siz gidedurun ben size yetişirim
Altında Kalmamak ne demek
Altında Kalmamak deyiminin acıklaması
Altında Kalmamak anlamı
1 Bir şeyi karşılıksız bırakmamak
Onun bana yaptığı iyiliğin altında kalır mıyım?
2 Bir şeyin ustesinden gelmek
Bana verdiği işin altında kalmayacağım
Beti Bereketi Kalmamak Deyiminin Anlamı Nedir
Beti Bereketi Kalmamak Deyiminin Anlamı Ve Acıklaması
Bolluğun, verimliliğin kalmaması, sona ermesi Yanımıza geldiği gunden beri evin beti bereketi kalmadı
Aşağı Kalmamak ne demek
Aşağı Kalmamak Anlamı
Aşağı Kalmamak Deyiminin Anlamı
birinden veya bir şeyden aşağı kalmamak herhangi bir nitelik bakımından geri olmamak
ornek:
Hamam alayı da yine şatafat ve masraf cihetinden bundan aşağı kalmazmış O C Kaygılı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.