Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

cuma günün duası

cuma günün duası
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
cuma günün duası cuma duası cuma günün duası duaları duaları resimli 1548187329 1548187329 cumagununduasi5c543a4e20c25cumagununduasi5c543a4e20c25 http:wwwmumsemacomforumimagesmumsemagif Rahmân, Rahîm Allah’ın Adıyla Iltifat Allah’a mahsustur; alemi var etmeden, diriltmeden önce varolan en ilk ve her şey helak olduktan sonradan var olacak en son O’dur O kendisini ananları unutmayan veri sahibidir O şükrünü yerine getirenlere nimetlerini azaltmaz Kendisini çağıranı mahrum etmez ve kendisine ümit bağlayanın ümidini kırmaz Allah’ım! Şahadet ederim ki yegane mabut sensin; senden diğer tapılacak hiçbir mabut yoktur; karşılıklı ve benzerin yoktur Senin sözünde hilaf ve değişim olmaz; bu şahadetime seni tanık kılıyorum ve senin şahitliğin de yeter Yine tüm meleklerini, göklerin ehlini, arşını taşıyanları, peygamberlerini ve dağıtılmış yaratıklarını tanık kılıyorum Şahadet ederim ki Muhammed (Allah’ın özel rahmet ve selamı ona ve Ehli Beyt’ine olsun) senin kulun ve peygamberindir O, peygamberlik görevini hakkıyla yerine getirdi Allah yolunda İslam için hakkıyla çalıştı Gerçekte o, Allah katındaki sevabı müjdeledi ve Allah’ın vaat ettiği azapla korkuttu Allah’ım! Yaşattığın sürece bana, dininde sebat ver; hidayete kavuşturduktan sonra kalbimi saptırma; katından bana rahmet ihsan et Şüphesiz sen çok bağışlayansın Muhammed ve Muhammed'in Ehli Beyt’ine özel rahmet bayrak direği Beni onun yolunda gidenlerden kıl ve kıyamet gününde onun grubuyla bir arada kıl Beni, Cuma günlerinin farizalarını ve o günde üzerime farz kıldığın görevleri yerine getirmeye muvaffak eyle ve kıyamet gününde beni Cuma ehlinin mükafatıyla mükafatlandır Şüphesiz sensin Aziz ve Baskın  

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt