Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bu konuda size cheat engine ile oyunlarda hile yapmayı anlatıcam
Sayısal olarak hertürlü hile yapabilmeniz mümkün ancak bazı oyunlar hariç
Öncelikle programımız olan cheat engine'yi indiriyoruz ;
Link : http:hotfilecomdl10605838678a4e56rarhtml
Resimleri Göremeyenler...
Merhaba arkadaşlar bu konuda size cheat engine ile oyunlarda hile yapmayı anlatıcam
Sayısal olarak hertürlü hile yapabilmeniz mümkün ancak bazı oyunlar hariç
Öncelikle programımız olan cheat engine'yi indiriyoruz ;
Link : http:hotfilecomdl10605838678a4e56rarhtml
Resimleri Göremeyenler...
1984 bu tarih benim doğum günüm vee şuan 2019 aradan ne dek süre geçmiş neler yaşanmış bilmiyorum inanın yaşımı bile hatırlamıyorum ruhum ihtiyar hayatım bitkin en iyi bildiğim tekşey bigün olsun yüzümün gülmediği,,,,,
Ben doğuduğum ilk yıllarda karşılaştım kuvvetle annemle babam arasında daima...
Yeniden Ardına Kadar Okumanız Kuvvetle Öğüt Edilir, Okuduktan Sonradan Çok Şeyin Değişeceğine İnanıyorum !
Siz kendinizi ne kadar kasarsanız kasın bu salak kız sizi elbet terk edecek Neyse fakat biz varız Kızın sizi terk etmek için başvuracağı yöntemleri egale edip kızın sizi terk etmesini...
Cübbeli Ahmet Öğretmen Sözleri bu konu cübbeli Ahmet Hocanın söylediği sözlere yer vermektedir Söyledikleri sözler ve yaşantısı ile kiminin ilgisini kiminin de tepkisini çeken Cübbeli Ahmet hoca nın sizlere söylemiş olduğu sözleri paylaşıyorum 1549096962 1549096962...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.