Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cs 1.6 da Sxe li serverlarda hile acıolar..uplayana + Rep.
beyler vista homa basic service pack 1 kullanıyorum
pc özelliklerim, sistemim gayet iyi durumda
we ben cs de sxe li servera girince daha doğrusu sxesağ clikyön olarak çalıştırizin wer (soru gelirse) yapıyorumm we cs nin iconuna çift tıkladığım anda 10 sn sonra pc kendi kendine res çekiyorr ben...
Beyler, öncelikle sxe yi bi türlü düzgün bir şekilde çalıştıramadığımız cs 16 we sXe yi normal (eskisi gibi) kurunuzdaha sonra linkteki dosyayı çekiniz
files220363011DesignedbyHiper47rar
password:
password ipucu: Dünya’nın En Büyük Türkçe Formunun Web Adresi
50 mesajım olmadığı için...
arkadaşlar hile kullanmayı sevenler buyrun gelin hrika hile serveri
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BU SERVERİ MUTLAKA DENEYİN BEN BU SERVERDA OYNUYORUM HİLESİZ VE GÜZEL BİR OYUN İLEÜSTELİK SXE FALAN YOK
ANCAK SERVERDA 50 TANE ADMİN WAR(OYUN İÇİNDE) CLANDAKİ ADAMLARDA TECRÜBELİ OLDUGU İÇİN...
Merhaba Arkadaşlar ,
Cs 16 da bana KOYLU UFO diye biri durmadan kickliyo bana hile diyo halbuki benim bilgisayarda hile programı bile yok hatta cfg bile yok ! ama o yinede bana hile diyo lütfen yardım edin , ne yapabilirim üstelik serverde yetkili slotum banlanırsam yetkilerim falan hepsi gider
Sa beyler biz arkadaşlarla cs 16 da server alacağız bir sunucudan ama bankaya yatırınca tc istiyormuş +18 olmamız lazımmış bizim yaşlar 16 gerçekten tcmizi girsek kabul etmezmı ? acil bu hafta sonu alcazda
konuyu açıcak uygun bi yer bulamadım cs oyun oldugu için buraya açayım dedim
yanlış...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.