Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

criysıs ***** dosyasını arıyorum

criysıs ***** dosyasını arıyorum

Similar threads

arkdaslar ben bı fifa 2007 dvd si almıstım ıcınde 6 part var bunları bı dosyaya topladım autorun dan C: ye kurdum ***** i icine Attım Yınede Play Disc Hatası verdı bende bıraz arastırma yaptım Daemon Tools ıle sanal Cd Yap Dedıler Daemon Toolsu ındırdım kurduk sımdıde o Rardan cıkardıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
ben 1 hafta once cs 15 ve hl setuplarını bilgisayarıma yukledım arastırdım ve once half life ın kurulması gerektigini öğrenince half life ı kurmaya basladım basta bi bosluk cıktı c: den program files ı secip ok dedim sonra couter strike 15 i yukledım cs yi açtığımda hlexe dosyası eksik diyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Selam arkadaslar! bir oyunun icinde language, lang ve dil adinda bir dosya bulunmuyor mesela (Motogp 7 oyunu) peki dil dosyasin nasil bula bilirim oyunun icindeki dosyalari inceledim ama bulamadim yani notepadla acdim karisik (ÃèÇi ‹È‹D$‰‰P è?ô) hariflerden baska bir sey bulamadim sormak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
arkadaşlar Alice Madness Returns oyununu bilirsiniz işte onu yükledim skidrownfo diye dosya çıktı bu dosyayı nası açıcam lütfen yardım edin yardım edipte işe yarayana bütün repimi vercemmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
286
arkadaşalar bir oyun arıyorum araba simulatoru arabayı sadece kullanıcaz fakat arabadan da inebilecek gezebilecek oyle bi oyun oyun istiyorum var mı dır acaba yardım edermisiniz bi gta istemiyorum farklı bişey varsa soyleyin lutfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt