Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cristof Colomb Evli Olsaydı Ne Olurdu ?

Cristof Colomb Evli Olsaydı Ne Olurdu ?
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cristof Colomb Evli Olsaydı Ne Olurdu ? cristof colomb crıstof colomb 1549142176 1549142176 cristofcolombevliolsaydineolurdu5c5608a5ac2e1cristofcolombevliolsaydineolurdu5c5608a5ac2e1 cristofcolombevliolsaydineolurdu5c5608a5ac2e1 Amerika kıtasının kaşifi eğer evli olsa bakalım ne olurmuş meleklerimBu hatunlardan vallahi de korkulur Cristof COLOMB evli olsaydı şayet de Amerika kıtası hiç bir zaman keşf edilmeyecekti Çünkü o ünlü ve serüven batmış seyahatın planlarını yapmak yerine karısının, ona yönelteceği soruların cevaplarını vermeye çalışacaktı Peki Cristof COLOMB 'un karısı ona ne sorabilirdi : 1 Birim soruları : Nereye gidiyorsun? Kiminle gidiyorsun? Neden gidiyorsun? Nasıl gidiyorsun? Neyin keşfine gidiyorsun? Niye bir tek sen gidiyorsun? 2 Bölüm soruları : Sen dönene dek ben ne yapacağım? Ben de seninle gelebilir miyim? Senin kürekçilerin var mı? Personel listeni bana göstersene! Peki ne süre dönüyorsun? Içten söyle neden gidiyorsun? 3 Bölüm soruları: Sen bu seyahatı bensiz planladın yok mi? Bana cevap versene? Bu seyahattan amacın ne? Yahut biriyle mi kaçıyorsun? Senden nasıl haber alacağım? Senin orada neler çevirdiğin ne malum? Gemide bayan da var mı demiştin? 4 Bölüm soruları : Ben hala neyin keşfi olduğunu anlayamadım? Senden diğer keşif yapacak değil mu ? Sen zaten her zaman böyle yapıyorsun! Sen kendini bana karşı ön plana çıkartıyorsun! Ben anlamıyorum keşfedilececek diğer bir şey daha kaldı mı ama? Benim kırık kalbimi niye keşf etmıyorsun? (*** Bu maddeye yıldız veriyorum ) 5 Birim soruları : Onu bunu bilmem ben de seninle geleceğim! Yalnız annemler seyahattan dönene kadar bir ay beklemen gerekli! Neden? Çünkü onların da gelmelerini istiyorum! Annemler bugüne dek hiçbir yeri keşf etmediler! Olmaz! Kapat çeneni, sen bir güvey olarak bunu yerine getirmek zorundasın! Sen gemide bayan da var demiştin Yok mi?  

858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt