Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çoook komik

çoook komik

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Dünya nüfusuna göre her kıza iki erkek düşüyormuşBenim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun

zeytin gözlüm bana meylin nedendirbabanemin eski sevgilisi dedemdir
içine pat diye ders yapma ricası gelirse panik yapma sakin olotur ve isteğin geçmesini bekle

KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU ÖNLEMENİN YOLLARI:Su böreği ve sulu köfteyi az tüketelim,gidenin gerisinde su dökmeyelim, kızlara veya erkeklere sulanmayalım,sulu boya yerine kuru badana kullanalım,kimsenin peşinde su sızdırmayalım, çok yürüyüp ayaklarmıza kara sular indirmeyelim, brini maksimum bi kaşık suda boğalımhavadan konuşalım sudan konuşmayalım, saman altından su yürütmeyelimBUNU HERKESE YOLLAYALIM SUSUZ KALMAYALIM

kızlar cips gibidir uzaktan baqınca çıtır çıtır yanına gidince bildiğin patates

bu erikson diğer erik yok

Nişanlıyken erkek konuşur kız dinler;evlenince ikisi konuşur semt dinler!

DOKTORUM SIGARADAN UZAK DURMAMI SOYLEDI, BEN DE BIR METRELIK BI AGIZLIK YAPTIRDIM

ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR IYILERIN TÜMÜ KAPILMISTIR

*

Similar threads

Dunya nufusuna gore her kıza iki erkek duşuyormuşBenim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun zeytin gozlum bana meylin nedendirbabanemin eski sevgilisi dedemdir icine birden ders yapma isteği gelirse panik yapma sakin olotur ve isteğin gecmesini bekle KURESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
1Su böreği ve sulu köfteyi eksik tüketelim 2Gidenin ardındaki su dökmeyelim 3Kızlara ve erkeklere sulanmayalım 4Sulu boya diil kuru boya kullanalım 5Meyve suyu diil,posasını tüketelim 6Kimseyle aramızdan su sızdırmayalım 7Çok yürüyüp ayaklarımıza kara sular indirmeyelim 8Kimseyi bi kaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Küresel ısınmadan dolayı manâlı ölçüde dünyamızda ve ülkemizde su kaybı yaşanmaktadır,lütfen aşağıdaki maddeleri tedbirli okuyalım ve uygulamaya çalışalım 1 su böreği ve sulu köfteyi az tüketelim 2 Gidenin arkasından su dökmeyelim 3 Kızlara ve erkeklere sulanmayalım 4 Sulu boya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Böyle su tasarrufuda görmemiştim KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SU TASARRUFU ÖNLEMLERİ Geneva, Arial, Sansserif1Su böreği ve sulu köfteyi az tüketelim ​ Geneva, Arial, Sansserif2Gidenin arkasında su dökmeyelim ​ Geneva, Arial, Sansserif3Kızlara ve erkeklere sulanmayalım ​ Geneva, Arial...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
sudan tasarruf edelim tasarruf edelim KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SU TASARRUFU ÖNLEMLERİ: 1549158578 1549158578 sudantasarrufedelim5c5648b74a5c1sudantasarrufedelim5c5648b74a5c1 http:imagessmilies324868sv0gif 1Su böreği ve sulu köfteyi eksik tüketelim 1549158578 1549158578...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt