Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Command conquer generals zero hour

Command conquer generals zero hour

Similar threads

Hile kodu Sınırsız para için: Bu işlem, oyunun bir dosyasını değiştirmenizi gerektirmektedir Dosyayı yedeklemeyi unutmayın Save'lerinizin ve replay'lerinizin kaydedildiği Command and Conquer Generals Zero Hour Dataisimli klasörü açın (Muhtemelen My Documentsveya Belgelerimklasörünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
merhaba madem bu oyunu oynuyorsunuz ve oyunda para kazanmak için uğraşıyorsun bu konuyu burda açıyorum arkadaşlar iyi şekilde dinleyin beni Bilgisayarım/Yerel Disk (C/Program Files/EA Games/Command and Conquer Generals/Data/INI/GameData yı tıklayın açın Ctrl F ye bas sonra DefaultStartingCash...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Merhaba arkadaşlar command and conquer generals adlı oyunu yüklemeye çalışıyorum ve başlıktaki hatayı alıyorum bu konuda bana yardım edebilecek biri var mı? bu arada işletim sistemim win 8
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Selamunaleyküm arkadaslar ben command generals zero houru indirdim oynuyorum ama glada kamikaze ucakları falan hiçbiri yok daha onceden internet kafade oynuyorduk orda vardı eve yukledim su anda kamikazee ucagı yok lütfen yardım edinn
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt