Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cokertmeden Cıktım Halilim Turku Sozu

Cokertmeden Cıktım Halilim Turku Sozu
0
149

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cokertmeden Cıktım Halilim Turku Sozleri

Cokertmeden Cıktım Halilim

Cokertmeden Cıktım (Da Halilim Aman) Başım Selamet,

Bitez De Yalısına Varmadan (Halilim Aman) Koptu Kıyamet

Arkadaşım İbram Cavuş Allahıma Emanet,

Burası Da Aspat Değil Halilim Aman Bitez Yalısı,

Ciğerime Ateş Saldı, Telli Kursun Yarası

Guverte De Gezer İken (Aman) Kunduram Kaydı,

İpekli Mendilimi (Halilim Aman) Oruzgar Aldı

Cakır Da Gozlu Gulsumumu (Aman) Kolcular Aldı,

Ciğerime Ateş Sardı, Telli Kursun Yarası

Gidelim Gidelim Halilim Cokertmeye Varalım,

Kolcular Gelirse Halilim Nerelere Kacalım

Teslim Olmayalım Halilim Aman Kurşun Sıkalım,

Ciğerime Ateş Sardı, Telli Kursun Yarası

Similar threads

imagescokertmeturkusununhikayesi5add0869a0602 Cokertme Bodrum Yoresi Memleketin keşmekeş icinde olduğu, işgal ordularının yurdu parsellediği yıllardıEge ‘de Yunan varEli silah tutan tum genclerin bellerinde pistov, ellerinde Rus filintası, sırtlarında yatakları, dağları, taşları, ovaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
257
Turkulerimiz ve Hikayeleri, Yoresel Turkuler ve Hikayeleri Cokertme Turkusu Cokertme Turkusunun Hikayesi (Bodrum Yoresi) Memleketin keşmekeş icinde olduğu, işgal ordularının yurdu parsellediği yıllardıEge ‘de Yunan varEli silah tutan tum genclerin bellerinde pistov, ellerinde Rus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Cokertme Turkusun Memleketin keşmekeş icinde olduğu, işgal ordularının yurdu parsellediği yıllardı Ege ‘de Yunan varEli silah tutan tum genclerin bellerinde pistov, ellerinde Rus filintası, sırtlarında yatakları, dağları, taşları, ovaları mesken tuttukları yıllarKucuk Menderes ‘ten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Ata Demirer Cokertme sozleri Ata Demirer Cokertme Reggae Ata Demirer Beyaz Show'da Cokertme turkusunu Reggae tarzında soyledi imagesatademirercokertmebeyazshow5ada62185e10egif Cokertme sozleri Cokertmeden cıktım da Halil'im Aman başım selamet Bitez'de yalısına varmadan Halil'im...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Çökertme Bodrum yöresi Çökertme'den Çıktım Da Halil'im Aman Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan Halil'im Aman Koptu Kıyamet Arkadaşım İbram Çavuş Allah’ıma Emanet, (Bağlantı) Burası Da Aspat Yok Halil'im Aman Bitez Yalısı, Ciğerime Ateş Sardı, Telli Kurşun Yarası Güverte De Gezer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt