Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çökertme Kebabı

Çökertme Kebabı
0
43

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
cokertme-kebabi.jpg

Çökertme Kebabı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kg et (Kuzu eti kullandım ben)
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Karabiber
  • Kimyon
  • 3 diş sarımsak
  • Pul biber
  • Tuz
  • Sıvıyağ
  • Süzme yoğurt
  • Sarımsak
  • Patates kızartması (Kibrit kalınlığında)
  • Sıvıyağ

Çökertme Kebabı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Etimizi marine edip 2 saat buzdolabında bekletelim.
  2. Sosta yumuşayan etimizi tavamıza yada tenceremize alıp pişmeye bırakalım kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriniz.
  3. Kibrit kalınlığında patateslerimizi doğrayıp kızartalım. Sarımsaklı yoğurdumuzu da hazırlayalım.
  4. Artık birleştirme vakti???? en alta patatesimizi üzerine sarımsaklı yoğurdumu onun üzerine etimizi koyup servis yapalım afiyet olsun.
Not; İsteyen en üste tereyağlı pul biberli sos yapabilir ben yapmadım tercih sizin.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt