Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok unutkanım ne yapmalıyım

çok unutkanım ne yapmalıyım
0
80

Similar threads

Unutkanlıktan kurtulmak için ne yapmak lüzum? o kadar unutkanım ancak anlatamam kızlar Hani acilen neden buraya yazdığımı unuttum diyeceğim oderece yaniunutkanliktankurtulmakicinneyapmakgerek5c59bb91bf9a2alt Ne yapmam lüzumlu bana bir fikir verin, tavsiyesi olan var mı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Tuba Ünsal Beni Unutma filmi beni unutma tuba ünsal beni unutma filmi tuba ünsal, beni unutma, filmi, sinema, yeni film, 2011 filmi, konusu, resimleri, haberleri burada arkadaşlar Tuba Ünsal Beni Unutmaadlı filmi ile sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor Merlek'lerim Filmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
* “Bugünlerde çok unutkanım, eskiden daha çabuk hatırlardım, şimdi zorlanıyorum”. * “Bana bir hâl oldu, telefon numaralarını hatırlayamıyorum”. * “Ne oldu bana? Okuduklarımı hatırlayamıyorum”. * “Zihnim karışık, çok zor hatırlıyorum” * “Yaşlanıyorum galiba, eşimin söylediklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
kızlar yardım arı soktu ne yapmalıyım Kızlar yardımınıza ihtiyacım var beni arı soktu sanırımNe yapmam lüzumlu ? Eczaneye mi gitsem ? İşyerindeyim, çıkamıyorum dakizlaryardimarisoktuneyapmaliyim5c59939e6bc5ealt Ne yapsam ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sözlüm ilişkide bana fazla küfrediyor ne yapmam lüzumlu ! 6 aylık bir ilişkim var sözlüyüm demin nişan değil fakat evleneceğiz ben sorunum var sözlüm ilişki hemencecik bana fazla küfrediyor çok uyardım ama yapıyor seviyorum diyor birde ilişki sırasında başka kadınların özeliklerinden bahsediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt