Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Neşeli sözler

Çok Neşeli sözler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Neşe Saçan Sözlerin Kazanç Aklıma Gülerim Hafif bir tebessümle Hatıralarıma, Şu Anda Daha iyi anlıyorum hayatımda Neşe ve sevinç Varsa oda Seninle birlikte geliyor bana

Küçücük Umtlarımın Sahibi Oldun Minik neşelerimin Sevinçlerimin Başlangıcı oldun Hemen içimdeki Seni durduramıyorum içimde gi gide büyüyorsun bebeğim

Sen benim Biriciğimsin Sen Benim Damarlarımdaki Neşeli Yaşam Akışımsın Sen benimsin Bunu Bilmeni isterim Sevgilim

kalbim Seninle mutlu Kalbim Senin yanına Atmaya Başlıyor ve Kalbim Seninle Aşkı Yaşıyor Seviyorum Seni Aşkım Sen benim Tek Neşemsin Mutluluğumsun ve Sevinçlerimsin

Biraz Neşe Biraz Sevinç İşte Onun Adı Sensin Senin Adın nemi tabiiki benim Aşkım

Hadi gül yüzüme eskisi gibi Estetik Ameliyatı Başarılı geçmiş En Azından Güldüğünde bende güleceğim

içindeki alımlılık dışına vurmuş, gözlerinde atıyor yaklaşık olarak kalbin

okadar güzel konuşuyorsunki At Yarışı Spikerleri yanında halt etmiş

Senin Dek Hoş ve Albenili Olsam benim gibi tipsiz birine parada olsa bakmazdım

Seni Okadar Fazla Seviyorumki Kalbimin Dili olsada Konuşsa

Senden Başkasına bakarsam eğer çek Cumhuriyeti Türkiye Maçındaki Gibi yenileyim

Neşe, birçok vakit derin acıları saklamak üzere bir çabadır (GEORGE SAND)

Sen Benim Sadece Hayatım Değilsin Mutluluklarımın başlangıcısın Aşkım

Hayat Seni Karşıma Çıkardı Sen benim Canımsın Sen Benim öteki yarımsın ve sen benim neşe kaynağımsın

Neşeli adam güneşe benzer, girdiği yer aydınlanır (CENAP ŞEHABETTİN)

Bu neşenin sonu muhakkak baş ağrısıdır (Nabi)

Şen Sözlerin Gelir Aklıma Gülerim Hafif bir tebessümle Hatıralarıma, Derhal Daha iyi anlıyorum hayatımda Neşe ve sevinç Varsa oda Seninle birlikte geliyor bana

Küçücük Umtlarımın Sahibi Oldun Ufak neşelerimin Sevinçlerimin Başlangıcı oldun Derhal içimdeki Seni durduramıyorum içimde gi gide büyüyorsun bebeğim

Defalarca neşenin öbür ucu ıstıraptır (CHAUCER)

Hiç kimse duyduğu neşenin başkalarını rahatsız edebileceğini düşünmez (ALAIN)

Sen benim Biriciğimsin Sen Benim Damarlarımdaki Neşe Saçan Hayat Akışımsın Sen benimsin Bunu Bilmeni isterim Sevgilim

Yaktım gemileri Yeni umutlara Yelken Açtım Sneinle mutlu ve huzurlu bir hayatım var Seninle Neşeliyim Seninle Ben bir bedenim

Güzelliklerin tüm neşesi sende toplansın senin için bütün acıları ve dertleri çekmeye razıyım yalnızca sen şen ol yeter sevgilim *

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt