Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Komik Doğum Günü Mesajları Burada Melekler :)))

Çok Komik Doğum Günü Mesajları Burada Melekler :)))
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Çok Komik Doğum Günü Mesajları Burada )) Gülünç Doğum Günü Mesajları Doğum Günü Mesajları Çok Komik Sevgili melekler, doğum günü olan arkadaşınızı keza memnun etmek keza de güldürmek ister misiniz ? O halde acilen paylaşacağımız komik doğum günü mesajları çok hoşunuza gidecek İşte sevdiklerinizin yüzüne koca bir gülümseme yayacak Doğum Günü Mesajları Fazla Komikcokkomikdogumgunumesajlariburadamelekler5c55526481cb2pngalt :D:D :D:D :D:D 1549095520 1549095520 cokkomikdogumgunumesajlariburadamelekler5c55526485ff5cokkomikdogumgunumesajlariburadamelekler5c55526485ff5 cokkomikdogumgunumesajlariburadamelekler5c55526485ff5 Bugünü unuttum sandın dimi? Hiç unuturmuyum kankam benim Ampulun icadının 25 yıl dönümü kutlu olsun Mutluluğun Türk Enflasyonu değin yüksek, üzüntün memur maaşı değin düşük,geleceğin Demirel’in keli dek aydınlık olsun Doğum günün kutlu olsun Minareden Atlarım Yaş Gününü Kutlarım Doğum günü kutlu olsun hep böyle melekler doğsun Elma dala asılsın, arkadaşım nasılsın, geçirdiğimiz o günler romanlarda yazılsın İyi fakat doğdun Bugün mutlu olursun, dertlerini unutursun Doğum günü bugün senin daha ne diye somurtursun Doğum Günün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık durumu, melekleri kıskandıracak değin sevinç getirmesi dileğiyle İyi oysa doğdun ve iyiki varsın Mendili ipekli, kokusu güzel koku çiçek, her gün giysin çeşit çeşit yelek Yemesin karpuzu kelek, bugün doğan bir melek Deniz yok oysa gönlüm dalgaları kıyıya vursun Doğum günü unutmadım haberin olsun Gündüzün yatta, gecen barda, aşağıda porsche otomobil, kaldığin ev tripleks villa, gezdiğin yerde cümbür cemaat sana hasta olsun Doğum günün kutlu olsun En IÇTEN ve DIŞTAN dileklerimle doğum gününü kutlarım Doğum günün kutlu olsun (bu mesajı sakla seneye bana yeniden mesaj masrafı yaptırtma) Güneş kadar sıcak, kartanesi değin berrak, yağmur değin saf ve temiz, imf’deki kadar bol paralı bir ömür dileğiyle Mutlu yıllar  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt