fazla kıskanç bir insanım Bazen eşimden nefret edilen şey ediyorumbazende onu fazla seviyorumya böyle eski sevgililerini duydukça ondan uzaklaşıyorumyanına bile yaklaşmak istemiyorumeşim beni aldatacak bir insan değilfakat genede çılgın gibi cüzdanını,telefonunu hergün karıştıryorumbirşey bulamıyorum lakin genede sıcacık edemiyorumacaba eski sevgilisi arıyo mu diyeçünkü eşimle önceden benzer yerde çalışıyordukarkadaştık ve o zamanlar o kızla ayrılmışlardı eşimin teyzesi bizim patronumuzduonlar kendi arasında konuşurken duyardım eski sevgilisini fazla sevmişler birbirlerini lakin aileler istememiş sonradan eşim bölünmüş kız başkasıyla nişanlanmış lakin hala msj çekiyodu o zamnlar eşimde daima resti çekiyomuşsonra biz sevgili oldukhattını falan değiştirdik fakat işte o günlerden kalma bişey eşim hiç o konuları açmaz fakat ben acaba hala ona bişey hissediyormu diye kendi kendimi yiyiyorumne yapacağım içimdeki bu kıskançlık ateşiyle nasıl başa çıkıcam bilmiyorumönerilerinizi bekliyorum kızlarşunuda söyleyeyim eşim beni sevmese 1 sn bile yanımda durmazdı böylece bir insan çünkü hiç birşeye eyvallah etmez yollardı benilakin genede kendi içimdeki savaşla başa çıkamıyorum