Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok kararsızım, ne yapacğüımı bilmiyorum...

Çok kararsızım, ne yapacğüımı bilmiyorum...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
29 yasindayim ve iki yıllık beraberligim var Cok iyi biri, beni cok seviyor, cok ilgili, iyi kotu her animda yanimda olmaya calisiyor, surprizleryapar, hediye alir arada, bazi huylarini sevmiyorum, ara sıra onusz plan yaptigimda mesaj atiyor napiyosunu, nerlerdesiniz gibilerinden, sikiliyor güya kontrol altinda tutmaya calisiyormus gibi Ben biraz savurganim, o ise tutumludur, hicbir seyimi yetersiz etmez fakat bazen sunu bunu yapmayalim uyarı edelim dediginde de geriliyorum Benimle evlenmek istedigini biliyorum, yakinda önerge gelecekmis gibi Ailem cok seviyor, onun ailesi beni seviyor lakin sankiben artik onu sevmiyor gibiyim, ara sıra her hareketi batiyor, halbuki hicbir sey yapmiyor bana Gecen gun arabayi parkederken aradi, bagirdim cagirdim Ne bilsin otomobil parkettigimi ? Durupsoruyorum kendime niçin ona karsi bu değin tahammulsuzlestim diye ? Onu artik sevmedigimi, asik olmadigimi dusunuyorum Evlenmek istedigim kisi o degil gibi ama nbeyapacagimi da bilmiyorum

Ben bu adami gecen yıl terk ettim bir kere, cok pisamna oldum sonradan 10 gun gecti baristik Ams simdi yine ayni seyleri hissetmeye basaldim

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt