Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok güzel Kısa Komik Romantik Sözler

Hoş geldin! kingtp tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Çok güzel Kısa Komik Romantik Sözler
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fazla güzel Kısa Gülünç Romantik Sözler Komik ve Romantik Sözler Kısa Gülünç Romantik Sözler Son zamanlarda biteviye bir hal bölge aşk hayatınıza azıcık ziyafet ve romantizm katmak ister misiniz? Muhakkak fakat istersiniz bunu kim istemez ancak diyor ve sizlere gülünç ve romantik sözleri aktarıyoruz Melek'ler 1549103463 1549103463 cokguzelkisakomikromantiksozler5c55716b34a01cokguzelkisakomikromantiksozler5c55716b34a01 cokguzelkisakomikromantiksozler5c55716b34a01 *Aralıksız trip atmak zorunda mısın Hazır ya sustum konuşmuyorum *Sana yaza yaza yaz geldimesaja zam geldidaha yazacaktım ama konturum bitti *Paranın ne önemi var kayda değer olan miktarı *Erkekler limona aynı baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır *Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir *Oğlum müjde sana iş buldum! Nasıl iş ,büfede yedigün vereceksin *Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun *Deliye her gün sevgililer günü Seni çılgın gibi seven delin *Karın almak istiyorum karın, ey benim kardan adamım *Dürüst söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış Onuncu köyden sesleniyorum, Seni fazla seviyorum *Kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme hoş bi gelin nasip et!! Aminnnnn *Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla *Sen sütlaç dek tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte değin yakıcı, dolma gibi albenili, bulgur gibi belli başlı ve içli köfte dek birisin *Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi uçağı o hoş kalbinize inmek için izin istiyor eğer müsade vermezseniz bu sevgi uçağı kamikaze dalışı yapacaktır *Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum *Kız dediğin İstanbul gibi olmalıFethi zorlama,fatihi tek!!! *Zeki olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin *Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur *Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti *Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim *Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki aslacokguzelkisakomikromantiksozler5c55716b38fc2alt *Tanrım âmâ oldum Artık kusura bakamıyorum *Seni sensiz de yasayabiliyorumEn azından kafamı dinliyorum *Adama sormuşlar karınızla karşılıklı bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik *Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA lüzum yok zaten dişin değil ağzında *Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi !  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt