Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cok güzel bir corba

cok güzel bir corba
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
cok güzel bir corba güzel bir çorba kızlar dün acıktım ve cnm corba cekti yaptım ve cok guzel oldu hemde doyurucu sizlerle paylaşmak istiyorum 3 havuc 2 patates 2 sogan bunlaarı suda kaynatın sonradan alın mikserle püre haline getirin istediginiz mikar suyu tencerede kaynatın icine tavuk bulyon ve yapılan püreyi koyun ayrıntılarıyla bi cırpın sonrada sağlık durumu olsunnnnnnnnn ​  

Similar threads

Bebekler İcin Corba Tarifleri Bebek Corba Tarifleri Cocuklar icin Corba Tarifleri Bebek ve cocuklarınıza hazırlayabileceğiniz vitamin dolu corba tarifleri Balıklı Bebek Corbası •200 gram dil balığı •1 kucuk havuc •1 kucuk patates •1 avuc doğranmış dereotu ve maydanoz •14 kucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Ramazanda Corba Tarifleri Corba Ceşitleri Ramazanda Ramazan Corbası 1 corba kaşığı margarin 2 corba kaşığı un 1 adet yumurta 4 su bardağı su, Tuz Uzeri icin: 1 tatlı kaşığı margarin 1 cay kaşığı kırmızıbiber 1 cay kaşığı nane Bir tencereye 1 corba kaşığı margarin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
En Kolay Meze Tarifleri Kolay Meze Tarifleri Ceşitleri Haydari Malzemeler: 1 su bardağı suzulmuş yoğurt 1 cay kaşığı kimyon 1 cay kaşığı kekik 1 cay kaşığı karabiber 1 cay kaşığı kırmızı biber 1 corba kaşığı zeytinyağı Maydanoz • Tuz Tarifi: Yoğurdu bir kaseye koyun ve cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
yılbaşı yemek tarifleri imagesyilbasiyemekleri5ad414e025e00 yılbaşı sofrası yemek tarifleri kremalı tavuk corbası malzemeler 1 adet tavuk goğsu 1 fincan yoğurt 1,5 fincan un 1 yumurtanın sarısı 2 diş sarımsak 1 adet tavuk bulyon sirke kırmızı toz biber ve tereyağ yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Musakka Malzemeler: 1,5 kg çekirdeksiz patlıcan 2 orta boy soğan 600gr dana kıyma 1 çay kaşığı kekik muskat 6 çorba kaşığı galeta unu 500gr domates 100gr rende kaşar 50gr margarin – tereyağı 5 çorba kaşığı un 350 – 400 gr süt 3 yumurta Yeterince karabiber ve tuz Yapilisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt