Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cok gormek ne demek

Cok gormek ne demek
0
258

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cok gormek nedir, Cok gormek deyimi, Cok gormek anlamı, Cok gormenin acıklaması

Cok gormek : 1 Esirgemek, bir kimseyi o şeye değer bulmamak 2 Bir kimsenin yaptığını, davranışını yadırgamakGel, cok gorme bana bu işi

Similar threads

Cok Gormek Deyiminin Anlamı Nedir Esirgemek, bir kimseyi o şeye değer bulmamak Bir kimsenin yaptığını, davranışını yadırgamak Gel, cok gorme bana bu işi
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Leyleği Havada Gormek Deyiminin Acıklaması Leyleği Havada Gormek Ne Demek Leyleği Havada Gormek: Cok gezen kişiler icin kullanılır Sende bu yaz leyleği havada gordun (Yani bu yazı surekli gezerek gecirdin anlamında kullanılan bir deyimdir)
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ezbere iş gormek anlamı,Ezbere iş gormek deyimi,Ezbere iş gormek nedir Ezbere iş gormek İncelemeden, ozenmeden, gerekli olan bilgiyi almadan, gelişi guzel iş yapmak Ben sana ezbere iş gorme demedim mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Canı Yanmak Deyiminin Anlamı Nedir Canı Yanmak Deyiminin Acıklaması Canı Yanmak Deyimi Canı yanmak: 1 Fiziki bir acı duymak 2 Bir işte zarar gormek, manevi bir uzuntu duymak Ornek: Canını yakmadan ver o elindekini bana!
Cevaplar
0
Görüntüleme
227
Cezasını Cekmek Deyimi Acıklaması Cezasını Cekmek Deyimi Anlamı Nedir Cezasını Cekmek: 1) yaptığı yanlış bir işin sıkıntısını gormek, zararına katlanmak 2) Kendine verilen cezayı hapiste veya başka bir yolla gecirmek “Dersine calışmayan oğrenci sınıfta kalarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt