Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Detaylara Giriliyor

Çok Detaylara Giriliyor
0
60

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
''ÇOK DETAYLARA GİRİLİYOR''

Türkiye'nin fazla kayda değer sorunları bulunduğuna dikkati çeken Orgeneral Başbuğ, şöyle devam etti:

''Bazen enerjimizi bambaşka alanlara mı harcıyoruz? Bunu demekle, 'Bu olayı görmeyelim, bu durum önemsizdir Bu olayın üstünde medya durmasın' muhakkak böylece birşey ifade etmemiz laf konusu değil Bu durum vardır Olay tabii ama medya tarafından işlenecektir Yahut kimsenin kalkıp da 'Medya olarak bu olayı işlemeyin' demeye ne hakkı var ne hukuku var

Orada da açıklama ettiğimiz gibi çok detaylara giriliyor Çok yorumlar, değerlendirmelere giriliyor Bu kapsamda bu olaya baktığımız vakit, 'Acaba Türkiye enerjisinin büyük bölümünü bu konulara mı harcıyor? Tabii bunu sormakta yarar var, lakin her yerde yanlış anlaşılmasın bu da bir olaydır, kuşkusuz üstünde durulması lazım O bambaşka bir konu, lakin fazla harcıyoruz bazen enerjimizi Ben o kadar düşünüyorum Tabii sizin için bu konu kesinlikle birinci konu Medya haklıdır, aktüel konulara öncelik, tartma veriyor, lakin bizim önceliğimizle sizin önceliğiniz aynı değil''

''Sizin önceliğinizde ne var efendim?'' sorusu üstüne Orgeneral Başbuğ, ''Bir bakarsanız çok daha öbür konular var'' dedi
Alıntı
EMEĞE SAYGI *

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt