Çok Kolay Ve Lezzetli İki Renkli Tarator Tanımı İçin Malzemeler
- Göz kararı mor lahana
- 4 büyük uzunluk havuç
- 6 -7 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı mayonez
- Tuz
Çok Kolay Ve Lezzetli İki Renkli Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süzme yoğurda sarımsakları rendeleyip mayonez ve tuz ekledikten sonra çırpalım.
- Süzme yoğurt yoksa olağan yoğurdu bir süzgece koyun 10-15 dakika süzüldükten sonra kullanın. Olağan yoğurdu direkt kullanırsanız sulanır.
- Havuçları rendeleyelim.
- Bir tavaya üç yemek kaşığı zeytinyağı alıp rendelenmiş havuçları ekleyelim.
- Orta ateşte kavuralım.
- Kavrulmuş havuçları soğuması için bir kenarda alalım.
- Mor lahanayı robottan geçirelim.
- Sarımsaklı yoğurdu mor lahana ve havuçlara bölüştürüp karıştıralım.
- Derin bir tabağa streç sinema serip içerisine evvel mor lahana ve sonra havuçları koyup servis tabağına zıt çevirerek servis edelim.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.