Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok acil yardım gerekli!!!(MS-6570E-ATX anakart) yardım edene rep++

çok acil yardım gerekli!!!(MS-6570E-ATX anakart) yardım edene rep++

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar MS6570EATX anakartım var ama kasanın önündeki usbleri,,kulaklık ve miqrofon yerlerinin kablolarını anakarta takamadım bu yüzdened çalıştıramadım bilen varsa yardım edebililirmisiniz

yardım edene rep++

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
ECS P4M800M7 anakartım var ekran kartı alacam bu anakart agp mi yoksa pci mi destekliyor çok acil yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,772Mesajlar
33,067Kullanıcılar
efoSon üye
Üst Alt