Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok acı çekiyorum lütfen takviye (ayrılık)

çok acı çekiyorum lütfen takviye (ayrılık)
0
159

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
mrb arkadaslar önce özet olarak size hikayemizi anlatıyım 19 yaşındayız ve fazla ciddi bi ilişki yasıyoduk annem babam teyzemlere varana kadar tanıstırmıstım ve cok hoş gidiyodu 11 aydır beraberiz 2 senede peşinden koştum elde yapabilmek için nerden baksan 3 senedirson zamanlarda cok büyük kavgalar yaşadık ve alttan alarak onları yatıştırmıştım lakin bu sefer beni güya basite almaya baslamış gibi tavırlarında bi tuaflık oldusözümü dinlememeye basladı kafasına tarafından hareketler tartışmalarımızda cok kibir kırıcı ve hakarete varan sözler sarf etmeye basladı En son tekrar kavgalıydık dün sabah yine gönlünü aldım üzülmesin uzatmayalım die suç onun olmasına ragmen aksam evine bırakacakken tekrar hareketlerinde bi tuaflık vardı benzeri başat olmaya calısır gibi ve bi şaka yaptım adam olmayacagın belli işte gibisinden bi laf sarf etti bagırdım cagırdım lakin yinede bi faydası olmadı üzerine üstlk beni suclu cıkardı cafeye oturup adam akıllı konusalım dememe ragmen dinlemedi gitti bi magazaya girdimagaza cıkısında cafeye gidiyoruz dememe ragmen dinlemedi ve duraga gitti oldugum yere bayılmak üzereydim duraga kadar güç gittim peşinden ve sen böyle hareketler sergiledikce biz olmayız kendine iyi bak dedim çektim gittim ardımdan dengesiz biriyle konuscak bişeyim olmaz gibisinden bi mesa atmış yanıt vermedim bunu yazış amacını biliyorum fakat tartısalım sonra barısırız amacıyla yazdı Haftaya dogum gunu arkadaslar dünden beride konusmuyoruz ilişkimiz ne iyice bitti ne bütün olarak devam ediyor hediyelerini bile hazırlamıştım ne yapmalıyım sizce muavin olursanız fazla mutlu olurum allah sizden ragzı olsun