çocuktan al haberi çocuktan al haberi ali KIMINLE EVLENECEGINIZE NASIL KARAR VERIRSINIZ? Buna biz karar veremeyiz, Tanrı bunları önceden ayarlamıştırBiz de kime takılacaksak, bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar Zeynep, 10 yaşında EVLENMEK IÇIN EN YERINDE YAŞ KAÇ OLMALI? Yaşla ilgisi değil,evlenmek için aptal elde etmek yeter Ali, 6 yaşında (bizden akıllı) ANNENLE BABANIN IKI TARAFLI YÖNÜ NEDIR? Ikisi de, baska çocuk istemez Selin, 8 yaşında BIR KIZLA BIR ERKEK ÇIKTIKLARI VAKIT NELER YAPARLAR? Biriyle çıkmak çok eğlenceli Doğrusu yeterince sabırla dinleyebilirseniz, erkekler bazen güzel konuşuyorlarGamze, 8 yaşında (aslında 8 mi dersiniz?) Ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler Fakat bu yalanlar ikinci defa buluşmak isteyecek kadar garip olmalı Metin, 10 yaşında (sizce ?) ILK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? Eve gidip ölü taklidi yaparım Ertesi gün tüm gazeteleri arayıp Ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim Hüseyin,9 yaşında BIRINI ÖPMEK HANGI ŞARTLARDA DOGRUDUR? Kanunlar asgari 18 yaşında olmalısınız diyor fakat kanunları boşver Cüneyt, 7 yaşında (delikanli çocuk) Ben öpmem Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk gerçekleştirmek istiyorlar, Ben uğraşamam Levent, 8 yaşında (daha delikanlı) EVLILIK DIYE BIRÞEY OLMASAYDI NELER OLURDU? Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu Murat,8 yaşında(çok akıllıca) BIR EVLILIĞI, SONSUZA DEĞIN DEVAM ETMEK IÇIN NE GEREKIR? Karının poposu kamyon gibi olsa da, ona fazla güzelsin demek gerekir Hasan, 10 yaşında (herhalde en dogru açıklama buydu!!)
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.