Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocukluk obezitesinin önlenmesi

Çocukluk obezitesinin önlenmesi
0
102

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
*
Çocukluk çağı obezitesinin önlenmesi için *alınması gereken önlemler Sıhhat Bakanlığınca düzenlenen çalıştayda *değerlendirildi
*
Türkiye Irk Sağlığı Kurumu Obezite, Şeker Hastalığı ve Metabolik Hastalıklar *Daire Başkanı Dr Nazan Takviye, çalıştayda yaptığı konuşmada, Bakanlığının *obeziteyle mücadele konusunda Dünya Afiyet Örgütü ile ortak çalışma yürüttüğünü *bildirdi
*
Dünya Sıhhat Örgütünün obezite konusunda ülkelere manâlı dikkat ve *tavsiyelerde bulunduğunu, bu çerçevede Bakanlığın üç sene önce uygulamaya *geçirdiği obeziteyle uğraş programına örgütün katkı maddesi sağladığını anlatan *Yardım, çalıştayda keza yurt içinden keza de yurt dışından katılımcılarla yeni *stratejiler belirleneceğini söyledi
*
Özellikle çocukluk çağı obezitesinin önlenmesinin obeziteyle mücadelede *büyük önem taşıdığını dile getiren Yardım, konunun çalıştayda, Milli Eğitim, *Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gençlik ve Spor bakanlıkları ve yerel yönetimlerden *yetkililerin yanı sıra üniversitelerden uzmanlarla değerlendirileceğini *bildirdi
*

858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt