Çocukluk DÖnemİ Sanilari 1 serçeyi kumrunun yavrusu sanırdım 2 köpekleri erkek kedileri kız sanırdım 3 ölmeyi uykunun bi çeşidi sanırdım 4 omurgalı dersi alana kadar serçeyi güvercin yavrusu sanırdımikisinin latincelirinin ayrı olduğunu duyunca nasıl yanidemiştimbütün kapıcalara satılmışdenildiğini sanırdım çünkü bizim kapıcımızın adı satılmışdıkapıcı değişince ona satılmış dediğimde hiç bakmadı 5 yumurtayı süt ürünü sanırdım 6 oynama duser dediklerinde inanirdim 7 çocuk dötten çıkar sanırdım 8 kuş adasını manyas kush cenneti sanırdımcocuklukdonemisanilari5c5637466d6c1alt 9 çok derin bi çukur bulup içine girdiğimde dünyanın öbür tarafına çıkacağımı sanardım 10 bulutların üzerinde bi büyük kasaba olduğuna inanırdım oraya gitmek için planlar kurardım zaten sonradan da fizikle tanıştık 11 kendimi acayip adaleli sanirdim 12istanbul'u eskisehir'in etrafindaki daglarin hemen arkasinda sanirdim 13 gökkuşağının aşağıda geçince erkek olacağımı sanırdım 14 eski oyuncaklarimin tavan arasina saklandiini sanirdim 15 eski evdeki firinin kapagindaki cikintilari insan parmagi ucu sanirdim o yuzden arkasinda defalarca kapagi tutan biri var sanirdim 16 yer sarsıntısı olursa yorgani basimin ustune cekmenin korunmak icin tatmin edici olacaiini sanırdım 17 cati katindan yelken direği car$iya kavrama bir yol oldugunu sanirdim 18 ust (emrindeki) sokain cok cok uzaktan olduunu sanardim 19 eskisehir'i turkiye sanirdim 20 samanyolu'nu samanliga dışarı giden bir yol oldugunu sanirdim 21 monitörü televizyon sanırdım monitörün televizyon olmadığı anlatıldığında yalnızca monitörün bilgisayar olduğunu sanmaya başladım 22 superman gercekten var sanirdim 23 usa'in ugur gerçekten akillidiraramak oldugunu sanirdim KAYNAK:NETNETİCOM
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.