Cocukların Öldüren Diyalogları altı yaşındaki fırat ile kutay resim yaparken konuşmaktadır: fırat: eve gidince abimin boyalarıyla boyiycam bu devlete ait kutay: ne renge boyiycan? fırat: beyaz kutay:ii de oolum beyaz görünmez fakat fırat: tamamlanmış o abim görmesin diye evcilik oynayan dört yaşlarındaki iki kız çocuğu: + sen derhal benim kızımsın tamam mı? peki anne diyicem ben sana + evet ben yemek pişiriyorum şu anda burası mutfak sen bana sorular sor cilalı mı? bitmiş sorarım + anne babam ve abim nerde diye sor peki anne babam ve abim nerde? + baban işte abin okulda yavrum + acilen kapı çalıcak baban ve abin gelicek cilalı mı? aaaa kızım kapı çalıo bak bakalım kim gelmiş? aaaa babamla abim gelmiş güzel geldin babacım ehi ehi nasılsın? + şiiii baban geldi diye şımarma anında bakiim sokakta ,bir oyun ortaminda ; +: ben eve gidiyom,babam gelmistir : benim babam daha once gelmistir +: hayir benim babam gelmistir : hayir benimki! saklambaç oyunu sırasında: ebe: oldumuuuuu? saklananlar: olduuu lakin dedemin arabasının orayı arama erkek:yahu kızım ne diye peşimden geliyosun? görcenörtmene şikayet etcem seni ben kız:gelirim emrindeki sevgilim değil misin sen? erkek:gelmeaaaaörtmene dicem seni kız :hele bi de o süre serdar ın dicem bi düşün istersen geliyim mi gelmiyim mi erkek:ühüüüeaaaagel fazla kötüsüüüean ühüüü kız:ehi ehhhiii uzaktan çocuklara kulak kabartılır + lan sinan hugo japonmus arkadasim soyledi gozleri cekikmis tolga turkce ogretmis daha sonra ona!! değil ya amerikanyalıymış benim dayım görmüş onu amerikanyada + cilalı taso versene bana olmaz annem kızar ben matematikten 100 aldım anne bande matematikten 100 istiyoom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.