Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuklarda Sac Kurutma Makinesi Kullanılır mı?

Cocuklarda Sac Kurutma Makinesi Kullanılır mı?
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocukları olan annelerin merak ettiği konulardan birtanesidir bu cocuklarımızı yıkadıktan sonra saclarını sac kurutma makineleri ile kurutabilirmiyiz bu cocuğumuza herhangi bir zarar verirmi

ALT :wwwupluploadscocuklardasackurutmamakinesi48436cocuklardasackurutmamakinesi48436ALT

Aslına bakarsanız benim kendi fiktim bu kullanılmaması daha iyi olur diye duşunuyorumCunku cocuklaırmızın sacları cok hassas ve ince telli olur sıcaklığını ayarlıyamadığımız bir sac kurutma makinesi kullanırsak cocuğumuzun saclarına ve sac derisine zarar verebiliriz bu bakımdan ben mecbur kalınmadıkca kullanılmamasını tavsiye ediyorum

Cocuklarda sac kurutma kullanmak zorunda kaldığınız durumlarda mecbursanız sıcaklığı ayarlamalısınız sıcaklık cok az olmalı direk ısıyı cocuklarınızın saclarına vermemelisinizEğer kış aylarında iseniz ve sac kurutma makineis kullanmak zorundaysanız caresiz kaldığınız durumlarda ılık bir hava ile saclardan uzak tutarak cocuklarınızın saclarını kurutmanız tavsiye ediliyorYaz aylarında zaten hic gerek yoktur sac kurutma makinesi kullanmamıza cocuklarınızın saclarını bir havlu yardımıyla ıslaklığını alabilir ve havluya sararak bir sure bekliyerek kurutabilirsiniz

858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt