Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çocuklara sormuşlar

çocuklara sormuşlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Çocuklara ne ile oynanmaz diye sormuşlar
Minik afacanların cevaplarına bakar mısınız

Çocuklara sormuşlar ; Ne İle Oynanmaz?

NİSAN ÇIRA(4 YAŞ) Abimin kitaplarınla oynanmazÇünkü onun vermez

NAZ BERK(3 YAŞ 3 AYLIK) Kırmızı oje ile oynanmazÇünkü ben küçüğüm büyüyünce sürebilirim

SOY ÖZVER(3 YAŞ) Kazakla oynanmazKolları kopar

SEZEN GÜRBÜZ(4 YAŞ 8 AYLIK) Kötü,çirkin oyuncaklarla oynanmazBen hiç kırık oyuncakları sevmem

OĞUZHAN GÖK(5 YAŞ) Sivri eşyalarla oynanmaz batabilirİzin almadan başkasının oyuncağıyla oynanmaz,kızabilir

DOĞA KANDEMİR(4 YAŞ) Tabakla oynanmaz Çünkü kirlenir

NİL ÇÜÇEN(4 YAŞ) Makinelerle oynanmaz ,çünkü elektrik vardırBen hiç elektrikle oynamam öğretmenim

ZEYNEP MUSAAĞAOĞLU(4 YAŞ) Çiçeklerle oynanmaz,örneğin vazoyla oynanmazÇünkü vazoyu havaya atıp tutamazsınızHavaya atılıp tutulan şeylerle oynanır

TEOMAN UTKU YEĞENOĞLU(4 YAŞ 10 AYLIK) Benim babamın arabasıyla oynanmaz ,çünkü fazla ağır

KAAN BARIZ(3 YAŞ 8 AYLIK) Kırılmış oyuncaklarla oynanmazÇünkü elimize batarHastaneye yetişmek zorunda kalırız

TURAN ERDEM(3 YAŞ 8 AYLIK) Oyuncaklarla oynanmaz Çünkü çok ayıp olur

SELİN OKTAY (4,5 YAŞ) Camla oynanmaz,elimizi kesebilirBile miyorum yani

İLAYDA BULUT(5YAŞ) Kırılacak eşyalarla oynanmaz Çünkü kırılırsa annemiz bize kızar

ADNAN MAZMANCI(5 YAŞ 6 AYLIK) Yağmurla oynanmazÇünkü yağmur ele gelince su gibi akar gider

YİĞİT AKTAŞ(6 YAŞ) Yemeklerle oynanmaz,ivedi yenirÇünkü günah olur

ZIRVE ŞANALAN(5 YAŞ) Silahla oynanmaz Çünkü çocuklara fazla zararlıdır

ZEYNEP BOZDOĞAN (6 YAŞ) Bulaşık makinesi ile oynanmazÇünkü annemiz bizi yanlışlıkla tava ,tencere sanıp bulaşık makinesinin içine koyabilir (yerim ben bunu)

EMRULLAH YILDIRIM(6 YAŞ) Fazla hoş bir şeyle oynanmazMesela değerli bir vazoyla oynanmaz ,kırılabilir

MESUT SOYLU(5 YAŞ) Çiçeklerle oynanmaz,çünkü yaprakları dökülürSonra çiçeğin a nnesi ona kızabilir

YİĞİTCAN GELİŞLİ(6 YAŞ) Makkapla oynanmaz,baltayla oynanmaz elimizi kesebilirAmbu lansla hastaneye gidebiliriz

EFE GÜR(4 YAŞ) Pizza ile oynanmazÇünkü yere dökebiliriz

EFE YÜCEL Ateşle ,kibritle oynanamazYana n şeylerle hiç ilgilenmememiz zorunlu

TAN TOKALI(4 YAŞ 2 AYLIK) Kibritle oynanmaz,bardaklarla oynanmazYumuşak şeylerle oynanır *

858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt