Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahi Sözleri

Çocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahi Sözleri
0
317

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Çocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahisi
Ellerim Kucuk Daha İlahi Sözleri Çocuk İlahileri
Ellerim Kucuk Daha İlahi Sözleri

Ellerim ufak daha,
gerçi açıyorum sana,
Senindir hazineler,
Dilediğince ver bana
Sevgi dolu her ânım,
Ciğerim sana hep yanıyor aman,
Zikrinle rahatlarım,
Yüreğim seni hep anıyor aman
Şükretmemek ne ayıp!
Her an nimetin içindeyken,
Ah ne acı bir kayıp!
Seni bilmemek Sen varken
Kalbimdedir imânım,
Ciğerim sana hep yanıyor aman,
Fazla şükür Müslümanım,
Yüreğim seni her zaman anıyor aman *

Similar threads

Cocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahisi Ellerim Kucuk Daha İlahi Sozleri Cocuk İlahileri Ellerim Kucuk Daha İlahi Sozleri Ellerim kucuk daha, Yine de acıyorum sana, Senindir hazineler, Dilediğince ver bana Sevgi dolu her anım, Ciğerim sana hep yanıyor aman, Zikrinle rahatlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
281
Facebook sevgililer günü mesajları Facebook sevgililer günü 2019 Sevgililer gününde Facebookta sevgilinizle paylaşacağınız Sevgiliniz için güzel mesajlar; * Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim Sevgililer günün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
niran ünsal sesler ve izler albümünden şarkı sözleri bu aşk bize meleklerin hediyesi şarkı sözü Ben Tekrar Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yanlamasına Cesaretin yola çıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden fiilen Kalmadıysa bu aşkta hiçbir anı Kalbini döndürsen bile güneşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
En öbür sevgililer günü sözleri en özel sevgililer günü sözleri,en öbür sevgililer günü mesajları,en güzel sevgililer günü sözler,sevgililer günü mesajları 2019 48375 48375 endegisiksevgililergunusozleri5c55515e120a6endegisiksevgililergunusozleri5c55515e120a6 991 1406...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
annelerimiz için en hoş sevgi sözleri en hoş aşk sözleri annelerimize hoş sözler kısa sözler annenin çocuğuna sözleri canım annem annem derhal göklerin güzeli oldun Her Şeye Layık Senin Ölümsüz Sevgin Annem Annem Seni Fazla Arıyorum Fazla Özledim Anneler Günün Kutlu Olsun Biricik Meleğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,332Kullanıcılar
keremeiSon üye
Üst Alt