çocuğun fikirleri Boşanmayı çocuk penceresinden görmeye ne dersiniz? 1 Beni ikinizden birini tercih etmeye zorlamayın Şayet siz şu lahza karıkoca değilsiniz lakin hâlâ benim annem ve babamsınız Lütfen bana birbirinizin kötüklerini değil, iyiliklerini anlatın 2 Beni ikiniz arasında söz getiripgötüren biri yapmayın Birbirinize söyleyeceğiniz bir şey varsa, lütfen medenî iki insan gibi biraraya gelin ve konuşun 3 Fazla kötü bir pozisyon olmadığı takdirde bana her ikinizin yanına da yaşayabilme imkan ve fırsatı tanıyın 4 Bana sürekli ne yaptığımı, neye ihtiyacım olduğunu sorun Benim aralıksız sizlerle konuşmaya, sizin yönlendirmenize ihtiyacım olduğunu unutmayın 5 Benim herşeyimin boşanmanız öncesi olmasına dikkat edin Boşanmış bir annebabanın çocuğu olmanın dezavantajlarını bana yaşatmayın 6 Unutmayın! Ben sizin hâlâ çocuğunuzum Sizin boşanmış olmanız beni hanginizin yanında kalırsam kalayım size arkadaş veya benzer yapmaz 7 Ben zaten sizin boşanmış olmanızla kaldırabileceğimden fazla yükü omuzlarıma aldım Konuşacak, boşalacak insan arıyorsanız beni bulmayın, benimle konuşmayın Ya bir dost bulun veya terapiste gidin 8 Yaşım kaç olursa olsun, ben kayıp bir insanım Bundan daha sonra farklı açılardan bir çok bezginlik ile yüz yüzeyim Depresyon, sevgi yokluğu, ahlakî nezaket, iyi bir eğitim vs… Lütfen sıkıntılarla karşılaştığımda bana takviye edin 9 Ailevî değerler bundan böyle benim için eskisi gibi değil Annebaba, dedenine biraraya gelip neşeli bir atmosferde kutladığımız bayramlar, yaş günleri hayal Keşke bayramlarda, yaş günlerinde tıpatıp eskisi gibi bana o günleri yaşatabilseniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.