Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cocuğum İştahsız Ne Yapmalıyım?

Cocuğum İştahsız Ne Yapmalıyım?
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuğum Cok İştahsız Ne Yapmalıyım?

Cocuklarımızda gorulen iştahsızlık problemleri, ozellikle gunumuzde her iki anneden birinin yaşadığı ve care aradığı onemli sorunların başında geliyorAnneler bu gibi durumlarda nasıl davranmalıAcıkcası oğlum 6 yaşına geldi ve ben hala nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum

Cocuğa Kızarak yemek yedirmek olmuyor kızmasan cocuk ağzına lokma almıyor şaşırdım kaldım diyebilirim bendeBu konuda uzmanların goruşlerine yer vermek istiyorum yazımızda oyle boyle derken sonunda doğru olan neyse bulacağımızı umuyorum

Abur cubur ve hazır meyve sularının tuketimi kan şekerinde ani değişiklikler yaparak oğun oncesinde iştahı kapatıyor Zaten kucuk olan mide hacmi ara oğun ile dolmuş olan cocuğunuzdan ana oğunlerde performans beklemeyin Bu yuzden yemek aralarında cocuğunuza Zaten yemeğini de yemedi, ac kalmasın mantığı ile yiyecek bir şeyler vermeyinBenim yaptığım hatalardan birisi;Elinizde kaşık veya catal ile peşinde koşmayın, bırakın kendisi kendi ihtiyacı kadar yesin

Cocuğunuz, ailenin bir arada olduğu sofrada oturmalı Bunun yerine tek başına mama sandalyesinde oturur ve karşısında onu yedirmek icin uğraşan bir kişi ile karşılaşırsa, yemek yemeye doğal bir şey gozuyle bakmayacaktır
Yemek yemek istemiyorsa, ısrar etmeyin Ancak yemeğini istekle, ozellikle de kendisi yemişse, haftalık oğun tablosu yapıp, o oğun icin bir gulen yuz etiketi yapıştırmasını sağlamanız onu motive edecektirCocuğunuz yemeğini bitirmemeyi tercih etmiş olabilir Israrcı olmayın ve ara oğunde kesinle yiyecke birşey vermeyin

858,500Konular
982,386Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt