Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuğum Bana Vuruyor Ne Yapmalıyım

Cocuğum Bana Vuruyor Ne Yapmalıyım
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuğum Bana Vuruyor Ne Yapabilirim

Cocuğum Bana Vuruyor Neler Yapmalıyım

Cocuklar her zaman vurgulanarak soylenildiği gibi karşılarında guclu annebaba gormek isterler ve sizler guclu annebaba olduğunuz takdirde cocuğunuz size hayranlık duyar ve saygı gosterir Bunun tersi olarak aşırı toleranslı, aşırı hoşgorulu bir tutum sergilerseniz ki bunu cocuğunuzun mutluluğu icin yapıyorsunuzdur cocuğunuz sizi umursamayacaktır, hicbir şeyi size danışma ihtiyacı hissetmeyecektir (cunku o evde en guclu, cocuğunuzdur), size saygı duymayacaktır Bununla birlikte sizden hic tepki almayan cocuğunuz size her durumda sozunu gecirmeye alıştığı icin, onun dediği olmadığı durumlarda sınırları zorlayarak size bağırmayı, gerektiğinde vurmayı hakkı olarak gorur Sizin bu tutumunuzun sonucu cocuğunuzda gorulen vurma davranışı bir davranış bozukluğu değildir Bu durum davranışlarda ve cevrede birkac duzenleme ile sondurulebilecek bir durumdur Olaya boyle bakmanız, cozum yolu bulma konusunda sizi cesaretlendirecektir

alıntı

858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt