Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cocuğa Nasıl Ders Calıştırılır

Cocuğa Nasıl Ders Calıştırılır
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cocuğa Nasıl Ders Calıştırılmalı

Benim anladığım kadarıyla cocukları hic bir zaman istemedikleri bir şeyi yapmaya zorlamamak bu ne olursa olsun boyle kabul etmemiz gerekiyorDers konusunda da aynı şey gecerli cunku kac yaşında olursa olsun bir cocuğa zorla ders yaptıramassınız bunu artık anlamalısınızCocuk ders yapması gerektiğini kendisi kavramalı ve bunu yapmasının kendisi icin onemini bilmesi yeterli olacaktır

Bende surekli oğluma hadi oğlum ders calış, hadi oğlum dersini bitir demekten yoruluyordum inanın ama artık cozumunu buldum ve peki sen bilirsin calışmak istemiyorsan calışma derslerin kalsın diyorum ve uzatmıyorum Er yada gec kalkıyor ve bir şekilde dersini yapıyor buna birbir şahit oldum sizlerede tavsiye ediyorum

Cocuğun bilmesi gereken sadece dersini yapması gerektiği fazlasına hic gerek kalmıyor inanın

Forumdas Yasemin