Cocostar Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 su bardağı un
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 pk vanilya
- 1 pk kabartma tozu
- 1 su bardağı süt
- 1 paket krem şanti
- 1,5 çay bardağı süt
- 2 çay bardağı hindistan cevizi
- 200 ml sıvı krema
- 160 gram bitter çikolata
Cocostar Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpın.
- Daha sonra bir çay bardağı sütü koyduktan sonra un, kakao, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin.
- Tüm materyalleri güzelce karıştırın ve yağlı kağıt serili kelepçeli kalıba aktarın.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz.
- Pişen keki fırından aldıktan sonra soğumaya bırakın.
- Üzeri için krem şanti ve sütü yoğunlaşana kadar çırpın.
- Hindistan cevizi ekleyip karıştırın.
- Ganaj için sıvı kremayı kaynama noktasına gelene kadar ısıttıktan sonra çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın.
- Soğuyan keki sütle ıslatıp hazırladığınız krem şantiyi üzerine güzelce yayın.
- Soğumuş çikolatalı ganajı kekin üzerine döküp dolapta 3-4 saat dinlendirdikten sonra istediğimiz üzere süsleyip servis yapın. .