
Çoban Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram küçük doğranmış kuzu kuşbaşı
- 1 büyük soğan
- 5 diş sarımsak
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet kırmızı biber
- ½ çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
Çoban Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle etimizi kızgın tavamıza alıp kapağını kapatıp suyunu salıp çekene kadar pişiriyoruz. (ilave su katılabilir)
- Sonrasında sıvı yağımızı, doğranmış soğan, biber ve sarımsaklarımızı da etimizin üzerine ekliyoruz ve kavuruyoruz. Afiyet olsun
????.