Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çivi Batması

Çivi Batması
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar sağ but baş parmağım batık 5 yıldır bunu çekiyorum batıyor düzeliyordu çoğunlukla lakin bot giymeye başlayınca battı ve enfeksiyon kaptı parmak kıpkırmızı ve mosmor batan yeri kesmeye çalıştım fakat alamadım daha fena oldu gibi ayrıntılarıyla batıyor ne yapmalıyım (12sınıfım devmsızlık yapamam ) 15 tatil de ameliyat olsam iyileşir mi tırnak 15 günde*?

Similar threads

Tırnak Batması Neden Olur Tırnak Batması Nedenleri Ve Tedavisi Sert tırnağın yumuşak dokuyu sıkıştırıp tahriş etmesi sonucu oluşan iltihaplanma ve kronik yaraya tırnak batması denir Çoğunlukla ayaklarda ve birinci parmakta görülür Yanlış tırnak kesimi, çivi batmasının en fazla görülen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Arkadaşlar kendimi bildim bileli ayak parmak tırnaklarını amaçsızca kesiyorumYani yalnızca boyunu kısaltıyordumTırnak makaslarıyla da düz bir şekilde kesmeyi beceremiyorum yelken direği taraflarını çekip alıyorum böyle olunca da kutup tarafı ayrıntılarıyla açık kalıyor ve tırnak batması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Çivi batması nasıl geçer çivi batması ameliyatı Kanama, iltahap olan, şişme yapmış bir tırnak batmasının mutlaka bir doktora gösterilmesi gerekir Tırnak batması olan kişiler çoğunlukla doktora gitmekte gecikir ve daha ilerlemiş, ağrılı bir halde doktora başvururlar Çivi batması birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Çivi Batmasına Karşı Nebati Çözümler, Tırnak batması bitkisel çare, Çivi batmasına nebati çözüm Genelde bacak tırnaklarında görülen batıklar acı vermekle kalmıyor ayrıca istediğiniz ayakkabıyı giymenizi de engeller Peki batıklar için ne yapılmalı, tırnak batması nasıl önlenebilir? İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Tırnak ağrısı sebepleri Tırnak niçin ağrır Tırnal ağrısı nedenleri Sıklıkla ayak başparmaklarında meydana gelen tırnak batmaları ağrı ve rahatsızlığa neden olan ve günlük aktiviteleri kısıtlayan bir afiyet sorunudur En sık olarak adölesan ve genç erişkinlerde görülen çivi batmaları öteki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,339Kullanıcılar
ryzegrxod1Son üye
Üst Alt