Çıtır Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 750 gram tavuk
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sade maden suyu
- 1 çay bardağı un
- Pulbiber kekik tuz
- Mısır gevreği
Çıtır Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Süt, un, maden suyu ve baharatı karıştırıp tavuğu ekle ve dinlendir.
- Yaklaşık 1 saat sonra mısır gevreğini elinle ufalayıp tavuğu bula.
- Önceden ısınmış 180 derece fırında yaklaşık yarım saat kadar pişir.
Çıtır Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.