Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıtır Tavuk

Çıtır Tavuk
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
citir-tavuk.jpg

Çıtır Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 1 tatlı kaşığı toz biber
  • Tuz (Miktarı sizde)
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 diş sarımsak
Bulamak İçin
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 2 adet yumurta
Kızartmak İçin
  • Sıvı yağ

Çıtır Tavuk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bu ortalar tavuktan gidiyoruz ???? tavuklarımızı olabildiğince ince olacak halde ister şerit ister dilim dilim doğruyoruz yıkayıp süzüldükten sonra baharatlarını ve rendelenmiş sarımsağı ekleyip yeterlice karıştırıp biraz dinlendiriyoruz.
  2. Başka ayrı tabaklara un, çırpılmış yumurta ve galeta ununu ekliyoruz. Tavukları sırasıyla evvel una, akabinde yumurtaya sonrasında ise galeta ununa bulayıp kızgın yağda pişiriyoruz.
  3. Ortada aykırı yüz ediyoruz ve ocağın başından ayrılmıyoruz. Zira çok çabuk kızarıyor ince olduğu için de kısa müddette pişiveriyor.
  4. Yağ kızdıktan sonra ocağın altını orta derecede açın o formda pişirin, afiyetle. ????????????.
 
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt