Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıtır Soğan Halkası

Çıtır Soğan Halkası
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Malzemeler
12 tane soğan (ben 1 büyük soğan kullandım)
2 yemek kaşığı nişasta
4 yemek kaşığı mısır unu
3 yemek kaşığı beyaz un
1 çay kaşığı karbonat ya da kabartma tozu
1 çay bardağı maden suyu
Tuz
Karabiber

Bulamak için:
1 su bardağı galeta unu

Kızartmak için:
Sıvıyağ

Hazırlanışı
Çıtır çıtır Fastfood soğan halkalarını aratmayacak bir tarif Sağlıklı malzemelerden sağlıklı yağla birlikte evde yapılmış hali Sandviçlerin, balıktavuk yemeklerinin yanında harika gider Yapımı şöyle

Ben iki kişilik yaptım 1 büyük soğan yeterli geldi isterseniz siz malzemeleri artırıp halkaları çoğaltabilirsiniz Soğanı soyup yıkayalım Resimdeki gibi halka halka doğrayıp birbirinden ayıralım Sosu için nişasta, un, mısır unu, tuz ve karabiberi bir kaba alalım Üzerine bir çay bardağı maden suyu ekleyip güzelce çırpma teliyle çırpalım Sosu hazır Başka bir tabağa galeta unu koyalım bulamak için Soğan halkalarını önce hamurlu sosa batıralım güzelce arkasını önünü hamurla kaplayalım, ardından galeta ununa tamamını bulayıp kızgın yağda arkalı önlü kızartalım İşte bu kadar harika bir lezzet, denemenizi öneriyorum İster sıcak ister soğuk servis yapılabilir her türlü çıtır Afiyet olsun

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt